Hırsızlık Değil, Bakım Amaçlı Düzce’ye Gönderilmiş

Hırsızlık Değil, Bakım Amaçlı Düzce’ye Gönderilmiş

Hırsızlık Değil, Bakım Amaçlı Düzce’ye Gönderilmiş

Sabah saatlerinde sosyal medyaya servis edilen ve Akçakoca belediyesinde müdür olarak görev yaptığı  iddia edilen A.A isimli belediye çalışanının karıştığı jeneratör dinamosu hırsızlığı paylaşımlarıyla ilgili Akçakoca Belediyesinden yazılı açıklama geldi.

Yapılan paylaşımların kurumu yıpratmaya yönelik olduğu iddia edilen açıklamada, söz konusu jeneratör ve gerekli aparatların tamir bakım için Düzce iline tamir amaçlı gönderildiği ve bakımlarının yapılmasının ardından Pusula Katamaran Gezi Teknesine monte edildiği belirtildi.

Konuyla ilgili Akçakoca Belediyesi’nden yazlı olarak şu açıklama yapıldı.

 BASIN AÇIKLAMASI

“ Son günlerde sosyal medya hesaplarında çıkan ‘belediyede hırsızlık’ başlıklı paylaşımlar gerçeği yansıtmadığı gibi kurumumuzu karalama kampanyasından ibaret olup gerekli incelemeler yapılmıştır.

Belediyemiz garajında muhafaza altında bulunan jeneratörlerin belediyemiz Abitaş şirketine ait Pusula Katamaran isimli gezi teknesinde kullanılması ihtiyaç duyulmuş olup , uzun süredir kullanılmayan jeneratörün gemiye montajı yapılmak üzere bakım için dinamoları sökülmüştür.

01,05,2021 tarihinde belediyemize ait 81 KG 002 plakalı araç ile 1 adet Şarj, 1Adet Marş, 2 Adet debriyaj balatası, 2 adet fren körüğünün 03.05.2021 pazartesi günü  bakımları yapılmak üzere Düzce Eski sanayide bulunan Gürbüz Elektrik isimli iş yerine teslim edilmiş bakımları yapılan parçalar tekrar geri getirilerek yerlerine takılmıştır.

Bahsi  geçen bakım  onarımın sosyal medya ve yorumlarda ifade edildiği gibi hırsızlık olayı olmadığı belirlenmiş olup kurumumuz ve belediye personelimiz böyle bir olayda isimlerinin geçmesi tarafımızdan da tasvip  etmediğimizi ve yanlış bulduğumuzu da özellikle belirtmek isteriz.

Sevgili Akçakoca halkı bilmelidir ki,  Belediye yönetimi ve çalışanlarımız Akçakoca Belediyesi olarak 7/24 Akçakoca ve Akçakoca halkına hizmet vermekten onur duyuyor, bu şirin ilçemizi daha güzel yerlere getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz.

Bu tür gerçeği yansıtmayan paylaşımların kurumumuzu  yıpratmak amaçlı yapıldığı tespit edilmiş olup,  Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli suç duyuruları yapılmıştır.

KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA DUYURULUR”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.