Okul Önlerine Sıkı Takip

Okul Önlerine Sıkı Takip

Okul Önlerine Sıkı Takip

Düzce Valiliği, okul önlerinde başıboş dolaşan ve çevreye rahatsız veren kişilere yönelik yeni tedbirler aldı.

Vallik kararına göre, okul önlerinde kolluk kuvvetleri tarafından sürekli denetim yapılarak, çevreye rahatsızlık veren kişilere ceza uygulanacak.

Valilik kararında şöyle denildi:

"İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okulların çevresinde, bahçesinde, okul dış kapısı önünde veya çevresinde eğitim ve öğretim ile ilişiği bulunmayan makul şüpheli şahısların veya grupların okul giriş-çıkış saatlerinde, öğrencilerin toplanma ve dağılma güzergâhlarında, okul önlerinde veya okulun iki yüz (200) metre yakın çevresinde, alkol alma, müzik dinleme vb. gibi sebeplerle bulunmaları, okul idarecileri, öğrenciler ve velileri yaptıkları hal ve hareketlerle rahatsız edici tavır ve davranışlar sergileyerek eğitim ve öğretimin huzur ve sükun içinde yapılmasına doğrudan veya dolaylı etkileyerek engel olmaları yasaklanmıştır.

Devam etmekte olan eğitim öğretim faaliyetlerini olumsuz etkileyecek kişilere; kolluk kuvvetlerince yapılacak açık ve anlaşılır yazılı ikaza rağmen bu kişi veya kişilerin aynı tutum ve davranışlara devam etmeleri halinde kolluk görevlilerince idari yaptırım kararı uygulanacaktır."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.