Karayolları Sınıfta Kaldı

Karayolları Sınıfta Kaldı

Karayolları ekipleri karla dolu yolları açamayınca, yolda kalanların yardımına Kızılay, DAKE koştu. Kapalı yollarda mahsur kalarak üşüyenlerin yardımına yardım dernekleri koştu. Karayolları ekipleri ise karlı yolları açmayı bir türlü beceremeyince yüzlerce araç karayollarında mahsur kaldı.

Türkiye’nin en önemli karayolu güzergahı olan Avrupa ile Anadolu’yu birbirine bağlayan D-100 Karayolu Düzce kesiminde kara yağışı sonrası uzun zamandır yaşanmayan mağduriyetler yaşandı.

Özellikle Gölyaka Kavşağı ile Selamlar Köyü arasındaki bölgede oluşan buzlanma nedeniyle büyük mağduriyetler yaşandı. Karayolları ekipleri yolları açmayı beceremedi.

Karayollarında kilometrelerce kuyruklar oluştu. Yüzlerce araç yollarda mahsur kaldı. Binlerce yolcu ve sürücü soğuktan donma tehlikesi geçirdi.

Yollarda mahsur kalanların yardımına ise Kızılay, DAKE, AFAD ekipleri koştu. Ekipler, sıcak içecek, battaniye yardımı yaparak insanların ısınmasını sağlamaya çalışıyor.

Diğer taraftan, yolda mahsur kalan vatandaşlar, Karayolları ekiplerinin yeterince çalışmadığını belirterek isyan ettiler. Vatandaşlar, yolların buz olduğunu ve buzlanma oluncaya kadar karayolları ekiplerinin yavaş çalıştıklarını belirterek, yollar karla dolmaya ve buzlanmaya başladıktan sonra çalışmalarına hız verdiklerini ifade ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.01.2021
10:24

Yakabaşı mevkiinde organize yoluna asfalt yapıldı bütün sular E 80 karayoluna ılıkların dibine göbeğe akıyor su çamur ne varsa sonra arabalar kayıyor kaza oluyor Kaza oluyor kazamı bilerek yapılan hatalarmı halen göbek buz, yarında sonrasındada olacak 4 aydır uyarıyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,03
İbrahim Öztürk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.