Polisten Kaçılamayacağını Geç Öğrendiler

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Düzce Akçakoca D-655 Karayolu üzerinde yaptıkları alkol denetimi ile haftasonunu fırsat bilerek Akçakoca’ya giden ve alkollü olarak araç kullanan sürücülerin Düzce’ye girişine müsaade etmedi.

Trafik ekipleri D-655 karayolunda yaptıkları alkol uygulamasında 33 bin liralık ceza uyguladı. Uygulama noktasından kaçan bir sürücü ise Hamidiye Mahallesi’nde takip sonucu yakalandı.

Haftasonu olması nedeniyle Akçakoca’ya giderek felekten gece çalmak isteyen ve gece sonunda Düzce’ye dönen sürücülere Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri dur dedi. D-655 Karayolu Konuralp mevkiinde uygulama yapan ekipler özellikle alkollü sürücüler üzerinde denetim yaptı. Sürücülere alkolmetre ile alkol testi yapan ekipler, araç ve sürücü GBT’si de yaptı. Yapılan uygulama sonucunda ise189 araç kontrol eden ekipler, 3 alkollü araç sürücüsüne, sürücü belgesi olmayan 4 kişiye ve diğer kanun maddelerini ihlal eden 27 araç sahibine toplam 33 bin 750 TL cezai işlem uygulandı.

Dur ihtarına uymadı ama kaçamadı da

Konuralp polis uygulama noktasında polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan Doğan Y.’nin kullandığı lüks otomobil, polisin sıkı takibi sonucunda Hamidiye Mahallesi D-100 yan yolda yakalandı. Kaçamayacaklarını anlayan sürücü ve otomobilde bulunan 3 kişi aracı bırakarak kaçmaya çalıştı. Olay yerine gelen ekipler tarafından yakalanan şahısların otomobilinde yapılan aramadan ise uyuşturucu kullanım aparatları yakalandı. Sürücü Doğan Y. ve yanındaki 3 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, 7 bin 362 TL’de ceza uygulandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.