Düzce’nin Sevilen Esnafı Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz hafta işyerinde intihara teşebbüs eden ve hastanede tedavi altına alınan Düzce’nin sevilen esnaflarından Ferda Gül, yaşam savaşını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta işyerinde girdiği bunalım sonucu intihara teşebbüs eden ve hastanede tedavi altına alınan Düzce’nin sevilen esnaflarından Ferda Gül, Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki  yaşam savaşını kaybetti. 16 Ekim2020 tarihinden beri hastanede tedavi altında kalan ve yoğun bakımda tedavisi, devam eden Gül, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.10.2020
10:41

Kimle görüştüysem çocukluğum dedi KORNET DONDURMA için. 80 yıllık bir geçmişi olan bir esnaf ailesi ve bu aile tüm düzce halkına sevgi ile hizmet etmiş. Hizmet anlayışı farklı olan mecraların diyotinle keser gibi bir işletminin ipini çekmiş olduğunu sezinledim. Acaba bu kararı veren karar merkezi ne kadar düşündüğünü sorgulamak lazım. FERDA GÜL, FERDA ABİMİZ, FERFA AMCAMIZ yapmış olduğu aon icraat çevresine, belkide en yakınlarına ve bir işletmenin taşınmasına karar veren AMA sağlıksız karar veren bir yönetime tepkidir. GURUR mücadelesi vermişti, ONUR yapmıştır ONURSUZLARA karşı ONURUN ne olduğunu göstermek için. Olayın vukua gelmiş olduğu Düzce belediyesi, düzce valiliği, düzce kaymakamlığı NÜFUZUNU NASIL GÖSTERECEK. KÖKLÜ FİRMA KAÇ HÜKÜMET, KAÇ BELEDİYE GEÇİRDİ AMA TÜMÜ GEÇİCİYDİ, KORNET DONDURMA HEP BURADAYDI. Kaç gündür yoğun bakımda yaşam savaşını veren abimizin, düzce diyince akla ilk gelen yaşam tarzı KORNET dondurma ailesinin yanına saymış olduğum kurumlardan kimse gelmedi DİYE biliyorum. Yönetim olarak kendisini sorgulaması gerektiğini düşünüyorum, DÜZCE HALKININDA HAKLI TEPKİSİNİ HALKI İÇİN, ÇOCUKLUĞUNUN HATIRASINA GÖSTERMESİ GEREKTİĞİNİ ÜSTÜNE BASSA BASSA SÖYMEK İSTİYORUM.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Sinan DOĞAN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.