İbrahim Tatlıses'i yanmaktan vatandaşlar kurtardı

İbrahim Tatlıses'i yanmaktan vatandaşlar kurtardı

İbrahim Tatlıses'i yanmaktan vatandaşlar kurtardı

Muğla Bodrum'da sabah saatlerinde trafik kazası geçiren ünlü aanatçı İbrahim Tatlıses'i yanmaktan vatandaşlar kurtardı. Kazadan sonra alev alıp yanmaya başlayan aracı çevredeki vatandaşlar yangın tüpü ile söndürdü. HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

2/16Kaza sabah saatlerinde Bodrum-Yalıkavak yolu Değirmenler mevkiine yakın bir bölgede meydana geldi.

3/16Edinilen bilgiye göre, Yalıkavak'tan Bodrum istikametine seyir halinde olan bir kamyon, havanın yağışlı olmasından dolayı aracını kaydırıp karşı şeride geçince bu sırada Bodrum istikametinden Yalkavak istikametine seyir halinde olan İbrahim Tatlıses'in aracı ile çarpıştı.

4/16Çarpışmanın etkisi ile her iki araç da savrularak yoldan çıkıp uçurumun kenarındaki kayalıklarda asılı kaldı. Kazada, kamyon şoförü ve İbrahim Tatlıses'in aracındaki biri kadın 4 kişi ile toplam 5 kişi yaralandı.

5/16Çıkan yangını vatandaşlar söndürdü

6/16Kazadan sonra çarpışan kamyon ile İbrahim Tatlıses'in aracında yangın meydana geldi. Kısa sürede parlayan alevlere bu sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale ederek söndürdü.

7/16Bu sırada aracı içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses de vatandaşların müdahalesi ile alevlerden kurtuldu.

8/16Kazadan sonra aracı ile birlikte vinç yardımı ile kayalıklardan yola çekilerek yolda araçtan çıkarılan İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan toplam 5 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

9/16

10/16

11/16

12/16

13/16

14/16

15/16


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.