Vatandaştan İlginç Maske Takmama Bahanesi

Vatandaştan İlginç Maske Takmama Bahanesi

Düzce’de korona virüs tedbirleri kapsamında polis ekipleri denetimlerini sıkılaştırdı. Atatürk Bulvarı’nda yapılan maske denetiminde polis ekiplerini gören maskesiz vatandaşlar maskesini taktı. Bu sırada bir vatandaşın maske takmamasına bulduğu bahane ise “bu kadar da olmaz” dedirtti.

Düzce’de korona virüs tedbirleri kapsamında polis ekipleri denetimlerini sıkılaştırdı. Polisi gören maskesiz vatandaşların kimisi maske takmaya çalıştı, kimisi de çenesinden kaldırdı.

Korona virüs salgını sonrasında normalleşme sürecine girilmesi ve sıcak havaların etkisiyle birlikte vatandaşlar parklar ve şehir merkezlerinde kalabalıklar oluşturmaya başladı. Bu kapsamda vatandaşların rehavete kapılmaması için polis ekipleri de denetimlerini sıklaştırdı.

Atatürk Bulvarı’nda yapılan denetimlerde  yapılan denetimlerde polisi gören kimi maskesiz vatandaşlar maskesini takmaya çalışırken, çenesine takanlar da maskesini düzeltti. Yanlış maske takanlar uyarılırken, maskesi olmayan vatandaşlara maske verildi.

Bu esnada bir vatandaşın ise maskesini çenesinin altına taktığını gören polis ekipleri, şahsı uyardı. Yağmur yağdığı için maske takmadığını belirten vatandaş, “Yağmur yağıyor o zaman maskeyi başıma takayım” dedi. Vatandaşa polis ekiplerinin ikinci uyarısı sonrasında maskesini takarak uzaklaştı.

Ekipler, Atatürk Bulvarında yapılan denetim sonrası İstanbul Caddesi ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu diğer alanlarda denetimlere devam etti.

Haber: H. DURNA - S.AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.