Başkan Özcan’dan, su depolarının yapımına yardım teklifi

Başkan Özcan’dan, su depolarının yapımına yardım teklifi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, içme suyundan zehirlenme olayıyla ilgili olarak İl Özel İdaresine teklifte bulunarak, “Bir protokol imzalayalım. Biz Bolu merkezdeki 250 ila 300 depoyu 1 yıl içerisinde kendi kaynaklarımızdan karşılamak suretiyle yeniden yapalım” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, merkeze bağlı Yuva köyünde yaşanan içme suyu zehirlenmeleriyle ilgili basın toplantısı düzenledi. İl Özel İdaresine bağlı 487 köy ile bin 156 mahalle olduğunu, il merkezindeki 250-300 depoyla birlikte il genelinde 900 su deposu olduğunu dile getiren Özcan, bu depoların çok büyük bir kısmının eski yıllarda yapıldığını söyledi.

“İnsanlarımız mağdur olmasın”
Bolu merkezinde bulunan su depolarını belediye kaynaklarından yenilemeyi teklif eden Özcan, “Bolu valimize ve İl Genel Meclisi başkanımıza çağrıda bulunuyorum. Sizin zaten depolarınız 20-30 metreküplük küçük depolar. Bir protokol imzalayalım. Biz Bolu merkezdeki 250 ila 300 depoyu 1 yıl içerisinde kendi kaynaklarımızdan karşılamak suretiyle yeniden yapalım. Ancak ondan sonra siz de klorlama, dezenfeksiyon, kontrol ve denetim ekibi kurarak bunları denetleyin. Biz oradan sorumlu değiliz. Bolu Belediye Başkanı olarak diyorum ki köylüler de bizim ayrılmaz parçamız. Toplu olarak çıkarız ihalesine 1 yıl içinde bu depoların tamamı değişmiş, yenilenmiş oldu. Bir daha Bolu'muz bu tür zehirlenmelerle salgınlarla sudan kaynaklı işlerle uğraşmasın, insanlarımız mağdur olmasın” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.07.2022
16:32

Bolu sevdalısı ve siyaset adamı ...buyrun tamam deyin....korkmayın hizmet olsun ...oy nasıl olsa alınır....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,64
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.