Sevimli muhalefetimiz

Dostlarım Cumhuriyetimizin 100. yılında Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı, milletvekilliği ve mahalli seçimleri, tüm sevimli muhalefet partilerimiz öne çekmeye çalışıyorlar.

Yüzde bir oyu olanda, yüzde yirmi oyu olanda istiyor. Seçilemeyeceklerini bile bile istiyorlar.

Bir seçimin vatanımıza nelere mal olduğunu bile bile istiyorlar.

On seçimdir yenilen pehlivanın güreşe, yenilmeye doymayacağını bile bile istiyorlar.

Yedi cüceleri bir araya gelse yüzde kırık oyu bulamayacaklarını bile bile istiyorlar.

Dostlarım, bu YEDİ CÜCELER muhalefetimiz varken –Allah onlardan razı olsun– ne reis ne de AK gönüllüler iktidarı bırakmaz. Endişe etmeyin.

Demokrasilerde iktidar partileri kadar muhalefet partileri de çok önemlidir. İktidar olan partilere yanlış icraatlarında uyarmak, balans ayarı vermek muhalefet partilerinin görevidir.

Bizim ülkemizde muhalefet maalesef iyi yapılana da, kötü yapılana da karşı çıkmak olarak algılanmakta.

Hatta iktidar Dünyanın en iyi işini yapsa da biz onlara iyi demeyiz, onaylamayız diyebilecek kadar yoz kafalıdırlar.

 

Oysa iktidarı, muhalefeti, sağcısı, solcusu, her görüşten vekillerimiz ülkemizin ve milletimizin çıkarları ve refahı için bir araya gelseler, vatanımızı Atatürk’ümüzün arzuladığı, siyasetiyle, sanatıyla, kültürüyle, genci, yaşlısıyla el ele vererek MUASSIR MEDENİYYETE ulaşmak için gayret etseler, TÜRK MİLLETİNİ HİÇ BİR KİMSE TUTAMAZ.

Yaradan’ımız ve ecdadımız bizlere cennet gibi bir vatan hediye etmiş. Doğusu, batısı, kuzeyi, güneyiyle dört mevsimin yaşandığı bir coğrafya, kuru dala hayat verecek bir toprak, hava, bolca bereketli, su lütfetmiş.

Yeraltı ve yerüstü servetlerimiz saymakla bitmez. Bizler bu kadar nimetleri kullanırken şükür edeceğimize, vatanımızı elbirliğiyle yücelere çıkaracağımıza birbirimizi yiyoruz.

İktidar iktidarlığını, muhalefet muhalefetini bilmiyor. Koca koca adamlar birbirini yiyorlar…

BEYLER PAYLAŞMASINI BİLİRSEK BU VATAN HEPİMİZE YETER.

Dostlarım, yaşımız gereği İsmet İnönü, Adnan Menderes, Bülent Ecevit, Turgut ÖzaL, Alpaslan Türkeş, Necmettin Erbakan, Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nu da gördük.

Maalesef bu değerli devlet adamlarımızın iktidar, muhalefet yarışında birbirleriyle sevimsiz, seviyesiz didişmelerini, hatta birbirlerini DAR AĞACINA kadar getiren husumetlerini gördük, yaşadık.

Siyasilerimizin darbeler, ihtilaller yapabilecek kadar hırsları, musibetleri, kinleri olmasaydı ülkemiz, vatanımız çok daha müreffeh ve rahat olurdu.

DARBE ve İHTİLALLER, VATANIMIZI, MİLLETİMİZİ YARIM ASIR GERİ BIRAKTI.

2023 seçimlerinde yeni seçilecek vekillerimize sesleniyorum; lütfen artık bu sevimsiz, seviyesiz kavgalar didişmeler bitsin.

Cumhuriyetimizin 100. yılında Dünyanın sayılı devletleri arasına iktidarı, muhalefetiyle el ele, gönül gönüle girelim.

MİLLETİN SEÇTİKLERİNE VE DEMOKRASİYE SAYGILI OLALIM.

Atatürk’ümüz de ‘HAKİMİYYET KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİNDİR’ dememiş mi, ‘YURTTA SULH CİHANDA SULH’ dememiş mi.

Yakışır mı Atatürkçüyüm diyenlerin milli iradeye karşı çıkmaları, çareyi DARBELERDE, İHTİLALLERDE aramaları.

Haydi Türkiye’m iktidarı, muhalefetiyle, el ele, gönül gönüle Cumhuriyetimizin 100. yılına Dünyada söz sahibi olacak BİR TÜRKİYE’YE VARMISINIZ…

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

Sevgi saygı ve hürmetlerimle


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.