Erken Seçime Hazırız

Erken Seçime Hazırız

Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, pandemi sonrası örgütlerin nabzını tutmak ve bölgede yaşanan sorunlara çözüm önerileri belirlemek amacıyla Düzce’ye geldi. Çeroğlu olası bir erken seçime hazır olduklarının altını çizdi.
Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, CHP Düzce il teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Türkiye gündemini değerlendiren Çeroğlu, 22 ilde çıkan yangının tesadüf olmadığına inandığını söyledi.

İl Başkanı Basri Karslıoğlu ve partililer tarafından il binasında ağırlanan Çeroğlu, Düzce’de ki sel felaketinde de mağdurlara yardım eli uzattıklarını, siyasi görüşüne bakmaksızın herkesin yanında olduklarını vurguladı.

Çeroğlu ziyaretteki açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Pandemi sonrası bölge sorunlarını çözmek, sorunlara çözüm odaklı yaklaşmak ve olası bir erken seçim için hazırız demek için buradayız. Ülkemiz yangın yerine döndü. Her sabah bir kadın cinayeti, çocuk istismarı, yolsuzluk içimizi kararttı. Özellikle de orman yangınları içimizi yaktı. Yangınların tesadüf olmadığını düşünüyoruz. Örgüt olarak başta TEMA olmak üzere bu yangınlar için afet bölgelerinde yardım faaliyeti yürüten her kuruma destek vermeye hazırız. Düzce’de Esmahanım köyünde ki sel felaketi de içimizi yakmıştı. O zaman da elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışmıştık. Siyasi görüşüne bakmaksızın her mağdurun yanındayız.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.08.2021
18:01

Milletimiz bu sefer her şeyi net olarak gördü. İktidar değişimi zorunlu olduğu bir gerçek olarak ortaya çıktı. Hayırlısı olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,99
düzceli
31.07.2021
16:04

Neyinize güveniyoruz arkadaş yenilgiye doymadınız mı. Yoksa herşeye atlayan genel başkanınıza mı güveniyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,02
Motorcu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.