Cumayeri Belediyespor Açık Ara Şampiyon

Cumayeri Belediyespor Açık Ara Şampiyon

Türkiye Halter Federasyonunun katkılarıyla  Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde ikincisini düzenlenen Kahramankazan Belediyeler Arası Naim Süleymanoğlu Halter Şampiyonası’nı pandemi dolayısıyla bu yıl online olarak gerçekleştirildi. 20 farklı belediyeden 110 Erkek  40 kadın sporcunun yarıştığı ve 4 gün süren şampiyonada Düzceli sporcular ödüle doymadılar.

Açılış seremonisinde Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar Kahraman Kazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Cep Herkülü Naim Süleymaoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymaoğlu katılım sağlayarak açılış töreni gerçekleştirdi.

 Turnuvada ilimizi Cumayeri Belediyespor Kulubü temsil etti. 4 gün boyunca süren turnuvada  bayanlar müsabakaları sonunda  alınan dereceler şu şekilde; 55 kilo da Bedirhan Soğan 9., Mert Mustafa Yılmaz  61 kiloda 11.,  Onurcan Ahmet Aydın 7. 73 kg de Ramazan Şerif Topçu 4 üncü 81 kiloda Anıl Durmaz 3 üncü 89 kiloda Emirhan Kibar 7’inci olurken Cumayeri Belediyespor  Kulübü Erkek takımında büyük bir mücadele gösterdiler. 22 takım arasında 6 sporcu ile katılım sağlanan  Erkekler kategorisinde takım 140 puan toplayarak turnuva 4’.sü olurken bayan takımı 2 altın 1 gümüş 1 bronz kazanan sporcular kürsüden inmek bilmedi.  Bayan takımı ise Naim Süleymanoğlu turnuvasında 2 tanede bronz madalyayı kıl payı kaçırmalarına rağmen açık ara turnuva şampiyonu oldular ve büyük bir tecrübe kazandılar.

Halter İl Temsilcisi Servet Türkel turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, “Sporcularımıza desteğini esirgemeyen  Cumayeri Belediye Başkanımız Mustafa Koloğlu’na Cumayeri Belediye Spor Kulübü Sportif Direktörümüz Ercan Ustaoğlu’na sporcunun her anlamda yanında olan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’ya, Spor Hizmetleri Müdürümüz Gülay Ercan hanıma ve müsabaka sponsorumuz NATO store aş imtiyaz sahibi Şenol Aktürk’e çok teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.