Başkan Koloğlu Kent Konseyinde Projelerini Anlattı

Başkan Koloğlu Kent Konseyinde Projelerini Anlattı

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen Kent Konseyi toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, ilçede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Başkan Koloğlu yaptığı konuşmada ayrıca ilçedeki vaka artışına da dikkat çekti. 

Tüm Dünya'yı etkisi altına alan ve ölümlere neden olan korona virüs salgını birçok alanda yatırımların yarım kalmasına neden olurken, Cumayeri'nde proje ve yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu önümüzde ki aylarda başlayacak olan ve ilçeye yapmak istediği projeler konusunda Cumayeri Kent Konseyi üyelerine bilgiler verdi.

"Cumayeri’nde çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor"

Düzenlenen toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Koloğlu, “Bugün Kent Konseyi Toplantımızın dördüncüsünü gerçekleştirdik. Pandemi dolayısıyla uzun bir süredir yapamadığımız toplantıyı burada pandemi kuralları çerçevesinde, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak yaptık. Cumayeri’nde hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki amacımız, çalışmalarımızın Kent Konseyi tarafından nasıl değerlendirildiğini gördük. Bu konuyla ilgili arkadaşlarımıza bilgiler verdik” ifadelerini kullandı.

"Son bir haftadır vaka sayılarımız biraz arttı"

Geçtiğimiz hafta İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile karantinaya alınan Yenitepe Köyü’ndeki vaka artışına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Koloğlu, “Cumayeri’nde son bir haftadır vaka sayılarımız biraz arttı. Şehir merkezinde de artış var ama asıl artış Yenitepe Köyü’nde oldu. Köyde hızlı bir veri akışı olması dolayısıyla bizde İlçe Hıfzıssıhha Kurulu olarak karantina kararı aldık. 10 gün boyunca Yenitepe Köyü’müze giriş çıkışları yasakladık. 10 gün sonunda tekrar bir değerlendirme yapacağız. Vakaların durumunu değerlendireceğiz ve tekrar bununla ilgili bir karar alabiliriz” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.03.2021
22:44

Başkan şu cumayeri-caybuku arasındaki yolu yap artık allah aşkına...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,98
81li


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.