Bu Alanlar Bir Daha Ranta Açılmamalı

Bu Alanlar Bir Daha Ranta Açılmamalı

Bu Alanlar Bir Daha Ranta Açılmamalı

CHP Düzce İl Başkanlığından Düzce Valiliği ve Düzce Belediye başkanı Faruk Özlü'nün Avni Akyol ve İnönü Parkındaki kaçak yapıların yıkılması hakkında bir açıklama yapıldı.Kararı doğru buluyor ve destekliyoruz ifadelerine yer verildi. CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada ;

 Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Teşkilatı olarak, Düzce Belediye Başkanı Sayın Dr. Faruk Özlü’nün, şehir merkezinde bulunan İnönü ve Avni Akyol parklarını halkın kullanıma açık hale getirmesi kararını doğru buluyor ve destekliyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi her zaman, halkın çıkarları ve beklentileri doğrultusunda, doğru karar ve uygulamaları savunmuş ve bunların destekçisi olmuştur. Kentleşme politikalarında ve şehirlerde, yüksek binalardan oluşan “beton ormanlarında” boğulmak değil, çocuklarımızın parklarda ve yeşil alanlarda oynadığı; planlı, temiz ve nefes alabileceğimiz kent anlayışını benimsiyoruz.

Biz, yurttaşlarımızın yaşam tarzlarına, değerlerine ve kimliklerine saygılı davranan; hiç kimseyi ötekileştirmeyen hoşgörülü bir belediyecilik istiyoruz.

Biz, kentlerde oluşan zenginliğin bir avuç siyasetçinin ya da yandaşın cebine rant olarak girmesini değil, tüm yurttaşlara hakça dağıtılmasını istiyoruz.

Düzce’de İnönü ve Avni Akyol parklarında, yeşil alan ve parklar yıllardır halkın çıkarlarının dışında, buralarda oluşturulan ticarethanelerle rant öncelikli ticaret zihniyeti ile kullanılmıştır. Bu gidişata dur diyen ve rant amaçlı yapıları yıkan ve parkları halka açık alan haline getiren Belediye Başkanı Sayın Dr. Faruk Özlü’yü destekliyoruz. Umarız bu alanlar bir daha ranta açılmaz. Cumhuriyet Halk Partisi siyaseti önyargıların çok ötesinde her zaman doğru politikaların ve uygulamaların destekçisi olmuştur. Bu anlayışımız bundan böyle de devam edecektir ifadelerinde bulunuldu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.