Ak Parti'den Vefa Örneği

Ak Parti'de Kucaklaşma Zamanı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve partili yöneticiler, seçim çalışmaları kapsamında 2002’den bu yana partide yönetim kademelerinde görev alan kişileri ziyaretlere başladı.
İl yönetim kurullarında, il genel meclisi ile belediye meclislerinde görev yapan partilileri ziyaret eden Keskin, “dünden bugüne partimizde görev almış arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. AK Parti dava hareketi olduğu kadar aynı zamanda bir vefa hareketidir. Bu düşünceyle eski yol arkadaşlarımızla bir araya gelip sohbet ediyor, görüş ve düşüncelerini dinliyoruz” dedi.
İlçe, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarının da benzer uygulamayı yapacaklarını anlatan Keskin, “2023 seçimleri ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılına AK Parti iktidarı ile girmek için birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye, kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Eski partili yönetici arkadaşlarımızla hem fikir alış verişinde bulunuyor, hem eski günlerimizi yad ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mustafa Keskin, geçtiğimiz aylarda ilçe ve köy gezileri yaptıklarını, bundan sonraki süreçte siyasi çalışmalara şehir merkezlerinde ağırlık verileceğini belirterek, “Düzce teşkilatları olarak 2023 seçimlerine hazırız. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte saha çalışmalarını sürdürüyoruz. Her gün vatandaşlarımızla bir araya gelerek, dertlerini ve taleplerini dinliyor, çözüm bulmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.