Eski Yeni Başkanlar Buluştu

Eski Yeni Başkanlar Buluştu

Eski Yeni Başkanlar Buluştu

2019 Nisan seçimlerinde kaybedenler bir araya geldi. Ödenen yüksek faturalar nedeniyle tartışma konusu olan Akçakoca’da bir restaurantta buluşan kaybedenler kulübü üyeleri, beyazlayan saçları derbeder halleriyle yürekleri burktu.


31 Martta yapılan seçimlerin ardından AK Parti’de ya aday gösterilmeyen ya da seçimlerden kaybederek çıkan önceki dönem belediye başkanları ödenen yüksek faturalarla gündem olan Akçakoca’da bir restaurantta bir araya geldi. Görevinden istifa eden Düzce Belediye eski Başkanı Mehmet Keleş, seçimlerde rakibi MHP’den Muharrem Tozan’a koltuğunu bırakan Gümüşova Belediye eski Başkanı Ahmet Azab, MHP’den Okan Yanmaz karşısında seçimi kaybeden Akçakoca Belediye eski Başkanı Cüneyt Yemenici, kayıp hurdalar ve görevi süresince yaptığı harcamalarla gündem olan Düzce Belediyesi eski Başkanı Dursun Ay, Yığılca’da MHP’den Rasim Çam karşısında hezimete uğrayan Belediye eski Başkanı Muzaffer Yiğit, Cumayeri’nde koltuğunu Mustafa Koloğlu’na bırakan Recep Tuna, Gölyaka’da aday gösterilmeyen ve koltuğunu Yakup Demircan’a bırakan Bekir Akbulut, Kaynaşlı’da MHP’li Birol Şahin’e koltuğunu bırakan Erol Bayraktar’ın yanı sıra halen görevlerine devam eden AK Parti’nin iki belediye başkanı Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ile Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan yemekte buluştu.

Eski hallerinden eser yok şimdi
Toplantıya katılan isimlerin yeni halleri de dikkat çekti. Akçakoca Belediye eski Başkanı Cüneyt Yemenici aklar düşen beyazlayan saçları ile dikkat çekerken, görevi sırasında giyimine özen gösteren Yığılca Belediye eski Başkanı Muzaffer Yiğit’te derbeder hali dikkatlerden kaçmadı. Gölyaka Belediyesi eski Başkanı Bekir Akbulut’ta yine beyazlayan saç ve sakallarıyla dikkat çekti. 

Neşesiyle masayı renklendirdi
Edinilen bilgilere göre toplantının ana gündem maddesi kaybedilen seçimlerle birlikte kaybedenler kulübü üyelerinin yeni işleri olurken her zaman neşeli olan Düzce Belediyesi eski başkanı Mehmet Keleş yine masanın en neşeli ismi oldu. 

Kaldıkları yerden devam 
Akçakoca Belediyesi eski Başkanı Cüneyt Yemenici, eczanesinde eczacı olarak çalışırken, Ahmet Azab ise aile şirketinde fındıkçılığa devam ediyor. Bekir Akbulut, EPDK’da görev yapıyor. Dursun Ay, İl Genel Meclisi üyesi olarak görev yapmaya devam ediyor. 

Masanın iki kazananı
Belediye Başkanı olarak Beyköy Belde’sinde ve Boğaziçi Belde’sinde halkın çoğunluğunun oylarını alarak görevlerine devam eden ve halkın büyük sevgi gösterdiği isimler Osman Kılıç ve İbrahim Ercan ise görevlerine devam eden AK Partili iki belediye başkanı olarak masada ilgi odağı oldular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.10.2019
23:19

Bu başkanlar hepsi ak partili bekir akbulut farkli partili hepsi ak parti icin çalışır ama bekir menfaat bitince aday gösterilmeyince başka partili

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,34
Golyakali
5.10.2019
10:22

Recep Tuna cumayerine hiç bişey yapmadı sadece 37 milyon borc bıraktı en büyük kazığı atanlardan sağolsun cumayerine

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,17
Ramazan
4.10.2019
16:36

Recep tunadan Allah razı olsun. Adam cumayerini geliştirdi ve şimdi yerine gelen başkan onun ekmeğini yiyor. Hizmet karın doyurmuyormuş meğer sen böyle devam et başkan kimse bilmesede Rabbim biliyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,37
Düzceli
4.10.2019
16:10

Nasıl Yedik Fakat İyi Yedik ! O değil de İyi yedik diye muhabbet ediyorlardır

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,50
Düzceli
4.10.2019
13:47

BUNLAR KAYBETMEDİ HALK KAYBETTİ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,24
EROL
4.10.2019
11:30

hepsine teşekkür ediyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%93,98
mm
4.10.2019
11:13

6 AY OLDU YENİ BAŞKANLARDAN BÖYLE BİR GÜZELLİK GÖRMEDİK. ESKİLER HER AY YAPTIĞI BAŞKANLAR TOPLANTISI GÖRMEDİK, NE GÜZEL ESKİLER HALEN DEVAM EDİYORLAR, HEY GİDİ HEY GÖREVDEYKEN HER AY BİR İLÇEDE BÖYLE TOPLANIYORLARDI ŞİMDİKİLERDE ÖYLE BİR ŞEY YOK, HEPSİ BİR BİRİNE MESAFELİLER.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,40
DOSTLUK BÖYLE BİR ŞEY GALİBA
4.10.2019
11:06

Ne yapsınlar yani oturup ağlayacak halleri yok ya. Dostluklar bakidir deyip bir araya gelmişler, ne güzel. belki geçmişte yaptıkları doğrular ve yanlışları tartacak zamanları da olur, tekrar siyasete girerler. Bekir Akbulut EPDK DA olmanın avantajını kullanarak Kardüz Yaylasının geliştirilmesi için çalışmalara devam ediyor, bir anlamda bir daha ki seçimlere hazırlanıyor da diyebiliriz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%43,46
DOSTLUKLAR BAKİDİR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.