Boğulma vakaları artınca plaj kapatıldı

Boğulma vakaları artınca plaj kapatıldı

Boğulma vakaları artınca plaj kapatıldı

Akçakoca'nın Melenağzı Plajında öğlen saatlerinde 1 kişinin boğularak can vermesi, 2 kişinin ise boğularak ağır yaralanması sonrasında Melenağzı plajında bulunan vatandaşlar çıkartılarak, plaj kapatıldı. 

Edinilen bilgilere göre, gün içerisinde 3 kişinin boğulması sonrasında şiddetli rüzgar ve yüksek dalgalar nedeni ile cankurtaran ekiplerinin anonslarına rağmen vatandaşların denize girmesi sonrasında Jandarma ekipleri ve köy halkının ortak çalışması ile plaj boşaltıldı. Jandarma ekipleri 3 boğulma vakasının olduğu bölgede vatandaşların denize girmelerinin devam etmesinin ardından plajı kapatırken, yüksek dalga ve rüzgarın durumuna göre plajın ilerleyen günlerde tekrar açılabileceği öğrenildi.

HABER: E.BEKTAŞ 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.08.2020
07:55

Bu kadar güzelim denize dalga kıran yapılamaz mı ki ama o kafa nerede sadece 3 beş insana peşkeş çekilip masa başı 50 60 tl alıp vd düşü bile olmayan bir rtamda görüntü çirkinliği başka bir şey değil belediyenin çöp konteynerleri bile göremedim nereye atacak lar çöpleri deniz boyu sinekler kaynıyor ben memleketimi böyle istemiyorum yazıklar olsun belediyecilik buysa bırakın halk kendini yönetir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,97
Ömer yesildag


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.