Turizm Kentinde Alevler Gökyüzüne Yükseldi

Turizm Kentinde Alevler Gökyüzüne Yükseldi

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde denize sıfır 2 işletme alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonrası yangın kontrol altına alındı.

Yangın Düzce’nin turistik şehri Akçakoca ilçesinde akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebepten kafe olarak kullanılan işletmede başladı. Denize sıfır konumda ve ahşaptan yapılan kafe bir anda alev topuna döndü. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Sakarya Kocaali, Zonguldak Alaplı ve Ereğli, Düzce Ve Akçakoca itfaiyelerince alev topuna dönen işletmeye müdahale edildiği esnada alevler kafenin yanında bitişik bulunan restoranta sıçradı.

Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından denize sıfır diğer işletmelere alevler ulaşmadan yangın kontrol altına alındı. Alevlere Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı yangın söndürme ekibi ile Akçakoca Belediyesi Gezi tekneside denizden müdahale oldu. İki işletme de soğutma çalışmaları tamamlanırken, işletmeler kullanılamaz hale geldi. Ayrıca, işletmelerin üstüne de sıçrayan ve Belediye’nin halk terası olarak adlandırdığı alanda kullanılamaz hale geldi.   İlçeye turistik olarak gelen ve tatil yapan turistler kısa süreli şok yaşarken, 2 işletme de ciddi zarar olduğu öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.