Akçakoca Bayrama Hazır

Akçakoca Sahili Bayrama Hazır

Akçakoca’da Ramazan Bayramı dolayısıyla temizlik seferberliği başlatıldı. Farklı illerden turistlerinde ziyaret edeceği Akçakoca’da mezarlıklar, sahiller, belediye durakları ve parklar temizlendi.


Akçakoca Belediyesi Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla bayram hazırlıklarını başlattı. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü, İnsan yoğunluğunun daha çok yaşanacağı ortamlarda temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Yoğun Temizlik çalışmalarının yapılacağı ortamların, Bayram ziyaretleri dolayısıyla mezarlıklar, Çocuk ve Yetişkin sirkülasyonu nedeniyle Parklar ve Belediye Durakları olacak.


Temizlik Ekiplerimiz 7-24 Sahada
Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz  konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ bizler zaten hemşehrilerimize daha temiz bir Akçakoca sunabilmek için 15  Araç ve 57 Personelle 7-24 çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazı tarihlerde bazı mekânlar daha çok kullanılıyor. Örneğin bayramlarda oldukça yoğun bir şekilde mezarlık ziyaretleri yapılıyor. Yine bayramlarda İnsanlarımız sevdikleriyle bayramlaşmak için daha fazla hareket halindeler. Ayrıca çocuklarımız okullarında tatil olması dolayısıyla parklarda eğlenerek vakit geçiriyorlar. Bu nedenle bizlerde temizlik işleri müdürlüğümüz vasıtasıyla yoğunlukla doğru orantılı bir şekilde bayram temizlik seferberliği başlattık. Bu kapsamda bayrama kadar bütün Belediye durakları, Akçakoca merkezde ve mahallelerimizdeki Mezarlıklarımız, parklarımız ve sahillerimiz  tertemiz bir şekilde bayrama hazır olacak“ şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.