Hayırsever Mahallelinin Veresiye Defterini Kapattı

Hayırsever Mahallelinin Veresiye Defterini Kapattı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde hayırsever bir kişi mahallelinin bakkala olan borcunu ödeyerek sildirdi. 

  Düzce'nin Akçakoca ilçesi Yalı Mahallesinde Bülent Öztürk'e ait bakkala gelen hayırsever, veresiye defterinde bulunan vatandaşların borcunu ödeyerek hesapları kapattı. Ayrıca mahalle halkına bir süre daha gıda malzemesi alması için nakit para bıraktı.

  Bakkal dükkanına gelen hayırseverin borçları silmeyi talep ettiğini ifade eden Bülent Öztürk, "Ben de veresiye defterini açtım ve bir çok kişinin borcu olduğunu söyledim. Kendisi ismini belirtmeyerek, mahallede borcu bulunan çok sayıda kişinin tüm borcunu ödedi. Ayrıca vatandaşların yine alışveriş yapması için bir miktar daha para bırakarak ayrıldı. Biz mahallede bulunan kişilere bunu söyledik ve çok sevindiler. 'Allah razı olsun' dediler ve çok mutlu oldular. Mahallede durumu olmayan aileler genelde gıda, yağ, peynir, zeytin gibi gıdalar alıyor. Akçakoca’da bir çok iş adamından da böyle davranışlar bekliyoruz. En az bir kişinin borcu ödense, vatandaş nefes alacaktır" diye konuştu.  (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.11.2020
22:00

Robin hokd nedir kardeşim???neden hz ömer yada bir başka müslüman bir hayır severin adı değilde robin hood???????? Bu kadar batı aşığı olmayın!!!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,80
Asd
9.11.2020
19:21

Böyle insanlardan allah razı olsun inşallah bir gün bizede denk gelir durumum iyi değil görseniz ancak inanırsınız Allah büyüktür

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,64
Gül saka
9.11.2020
12:37

HELAL OLSUN, MİLLETİN BÖYLE HAYIRSEVERLERE İHTİYACI VAR, DARISI ZENGİN OLUPTA GARİBANI DÜŞÜNEMEYENLERİN BAŞINA.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,19
HELAL OLSUN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.