Akçakoca’ya 50 Milyon Liralık Yatırım

Akçakoca’ya 50 Milyon Liralık Yatırım

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Akçakoca’ya yaklaşık maliyeti 50 milyon liralık olan 50 yataklı devlet hastanesi kazandırılacağını açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem Programının konuğu oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan İl Başkanı Keskin, belediyesi olmayan ilçelerde teşkilatçılığın çok zor olduğunu ancak ilçe başkanları ile yapılan çalışmalar sonucunda tüm ilçelerle yakından ilgilendiklerini belirtti.

"Akçakoca'ya 50 milyon liralık yatırım"

Özellikle Akçakoca ilçesinde yapılan çalışmalara dikkat çeken İl Başkanı Mustafa Keskin, ilçeye yaklaşık maliyeti 50 milyon lira olan 50 yataklı bir hastane yatırımı yapılacağını açıkladı. İl Başkanı Keskin konuşmasında; “Yerel seçimlerde 5 belediyemizi kaybettik. Dolayısıyla orada bir ilçede teşkilatçılık hele hele belediyesi olmayan ilçelerde çok zordur.  Buradaki teşkilatları biz güçlendirdik. Tüm ilçe başkanlarımdan çok memnunum. Hükümetten gelen destekler sonrasında bizlerde AK Parti olarak bari gıda yardımı yapalım dedik kendi ölçümüzde. Tüm AK Parti belediyelerinde olan beldelerde, ilçelerde ve merkez sivil toplum örgütleriyle beraber çalışarak esnaflarımıza gıda yardımları yaptık. Bu da çok iyi karşılandı. Ama gerçekten zor. İnsanlar bu süreçte dayanışma yaparak bu süreçleri atlatıyor.

Akçakoca’yı yakından takip ediyoruz. Orada birinin başı sıkıştığı zaman hem ben hem ilçe başkanımız elimizden geleni yapıyoruz. Yeter ki doğru işler çıksın. Biz orada Akçakoca’nın karşısına çıkarken birbirinden kopuk değil de Akçakoca için yapılabilenin en iyisini yapmak için AK Parti iktidarı olarak çalışıyoruz. İlçe başkanı haftada 2-3 kez arar beni. Her arayışında Akçakoca’ya şu lazım Akçakoca’ya bu lazım diye iletir. Biz vekillerimizle beraber her zaman bir diyalog halindeyiz. Akçakoca’da 50 yataklı bir hastane yapacağız. Bunun da projesi inşallah bitecek. Bu sene içerisinde kazmayı vuracağız. Bu 50 milyon lira değerinde bir yatırım. Akçakoca ölçeğinde çevre illerde hangi ilçede böyle bir hastane var? Bizim Akçakocalıya verdiğimiz değer lazım mı, lazım. Ben 2001 yılını da hatırlıyorum, sadece sağlık ocağı gibi muayene yapılan bir Akçakoca Devlet Hastanesi’nden bugün 50 yataklı modern bir hastaneye projesi onaylanmış, parası çıkmış ve bunun ihalesi yapılacak. Bu müthiş bir şey Akçakoca için.

Sadece bu 2 yıl içerisinde Akçakoca’da bu işlerle uğraştık. Önemli olan biz köylerimizle, ilçelerimizle, orayı eserlerimizle yaşatmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.01.2021
21:23

Sayın başkanım yigilcanin haciyeri diye bi köyü var siz bu köye geldiniz köy 120 hanelik köy göç veren bir köy değil yaklaşık 3 yıldan beri köyde hoca yok bu size iletildi bu acı bir olay köy yollarımız dar genişletme istiyor bu köy hemen hemen herşeyden mahrum köyün trafosu kaldırmıyor yazın elektornik kesintisi çok oluyor saygılar sunarım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%41,41
Abdullah Ergin
19.01.2021
13:04

Varsa işin içinde bi avanta lavanta işleri yapılır, yoksa hikayeden gündem

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,55
VATANSEVER
18.01.2021
02:13

Gelmeyin siz akcakocaya yeterki gelmeyin lazım degil sizin yapacağınız hic birşey rahat bırakın akcakocanın halkını başkaları yapsın dürüstlük bambaşka birşey

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,84
Aynur bal
17.01.2021
22:56

50 yatak 50 milyon !!! Cok iyimiş,süper yaa....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,47
Düzceli
17.01.2021
13:32

OKAN YANMAZ SEÇİMİ KAZANDI DİYE SİZ ANCAK YATIRIMLARI ENGELLERSİNİZ AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLLERİ FAHRİ ÇAKIR VE AYŞE KEŞİR DÜZCE MİLLETVEKİLİ DEĞİLMİŞ GİBİ ANKARADAN GELMİYORLAR BİLE SADECE AÇILIŞLARDA BİR FELAKET OLDUĞUNDA KUTLAMALARDA İLİMİZE BAKANLAR BÜROKRATLAR GELDİĞİNDE GELİRLER AYŞE KEŞİR SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILMAK ÜZERE DANIŞMANI BAYANA FOTOĞRAF ÇEKTİRİR BASIN MENSUPLARININ ÖNÜNE GEÇERKEN UKALALIK YAPAR SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTIRIR VE DÜZCEDEN GİDERLER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HER MİLLETVEKİLİ SEÇİM BÖLGELERİNDE ÇALIŞMA OFİSİ AÇACAK VATANDAŞLARIN SORUNLARININ HAFTANIN 3 GÜNÜ DİNLEYECEK SORUNLARINI GİDERECEK DEMİŞTİ AYŞE KEŞİRİN VE FAHRİ ÇAKIRIN OFİSLERİ NEREDE KAÇ VATANDAŞI DİNLEDİLE KAÇ VATANDAŞIN SORUNLARINI GİDERDİLER SADECE HAVA CİVA FOTOĞRAFLARDA ÖN PLANDAOLSUN ALSIN MAAŞLARINI BİZDE AYŞE KEŞİR VE FAHRİ ÇAKIR DÜZCE MİLLEVEKİLİ DEĞİL ANKARA MİLLETVEKİLLERİ DİYORUZ MAHMUT TANAL DÜZCE MİLLEVEKİLİ GİBİ DÜZCENİN PROBLEMLERİNİ ANLATINCA MECLİSTE ONLARDA SADECE ÇAMUR ATMASINI BİLİRLER DÜZCENİN PROBLEMLERİNİ SİZ ANLATIN O ZAMAN AYŞE KEŞİR 2ŞER DÖNEM MİLLEVEKİLLİKLERİ DÖNEMİNDE KAÇAR DEFA KAÇAR DAKİKA DÜZCENİN DORUNLARINI ANLATTILAR İLK SEÇİMDE İKİSİNEDE GÜLE GÜLE DİYECEK BU DÜZCE HALKI

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,30
SİZ ANCAK ENGELLERSİNİZ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.