Torunlarına bayram harçlığı için sokağa çıktı

Torunlarına bayram harçlığı için sokağa çıktı

Ramazan Bayramı dolayısı ile torunlarının kendisini ziyaret edebileceğini düşünüp bankaya para çekmeye giden ve yürümekte zorluk çeken yaşlı adam polis ekiplerince önce bankaya ardından evine kadar götürüldü. 


  Düzce’nin Beyciler Mahallesi’nde oturan yaşlı adam Ramazan Bayramı’nda torunlarının kendisini ziyaret edebileceğini düşünerek evden ayrılarak bankaya gitmek istedi. Yürümekte zorluk çektiği fark edilen yaşlı adamı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Evinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki bankaya gitmek istediğini ve çekeceği parayı Ramazan Bayramı’nda kendisini ziyarete gelecek torunlarına vermek istediğini söyleyen 78 yaşındaki Fikri İşler, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince isteği yerine getirildi.

Yaşlı adam ilk olarak bankaya ardından evine götürüldü. Korona virüs salgını nedeni ile yaşlı adama dikkatli olması gerektiği belirtilirken, Fikri İşler’in eşi Emine İşler polis ekiplerine teşekkür ederek, “ Allah polisimizden razı olsun.

Kendisi bir anda evden çıktı gitti. Koltuk değnekleri olmayınca yürüyemiyor. Komşuya bile gitse ben onu gözlüyorum. Aldılar getirdiler teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.05.2021
01:14

Keşke tüm polisler sizin gibi olsa helal olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,87
Beytullah karakaş
13.05.2021
11:00

Teşekkürler, görevinizde başarılar iyi bayramlar diliyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,46
H. İbrahim Güldal


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.