Sürekli Kazaların Olduğu Kavşak Vatandaşı İsyan Ettiriyor

Sürekli Kazaların Olduğu Kavşak Vatandaşı İsyan Ettiriyor

Sürekli Kazaların Olduğu Kavşak Vatandaşı İsyan Ettiriyor

Düzce şehir merkezinin en yoğun araç trafiğine sahip Kültür Mahallesi’ndeki Eğri Sokak ile Kamil Kuyumcu sokağın kesiştiği kavşakta hiçbir önlem olmaması ve sürücülerin hızlı gitmesiyle sürekli kazalara davetiye çıkarıyor. Son olarak kaza kavşağında meydana gelen kazada otomobil ile minibüs çarpıştı.

Düzce şehir merkezinin kör noktalarından olan ve sürekli kazaların yaşandığı Kültür Mahallesi Eğri Sokak ile Kamil Kuyumcu sokağın birleştiği kavşak alınmayan önlemler nedeniyle sokak sakinlerini tedirgin ediyor. Kavşakta medyana gelen kazada otomobil ile minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs savrularak kaldırıma çıktı. Minibüsü eve girmekten ise bahçe duvarı kurtardı.

Hemen hemen her gün bir ya da daha fazla kazanın yaşandığı sokakta ise meydana gelen kazalara rağmen henüz bir önlem alınmış değil. Bu durumda zaten ara sokak 0olması nedeniyle sürücüler hızlı gidiyor. Bu durumda kazaları beraberinde getiriyor. Sürekli yaşanan kazalara rağmen hiçbir önlem alınmaması ise sokak sakinlerini tedirgin ediyor. Sokak sakinleri, yetkililerden yardım talebinde bulunarak sürekli kazaların meydana geldiği kavşağa hız kesici ya da sürücülerin yavaş gitmesini sağlayacak önlemlerin bir an önce alınmasını istiyor.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.09.2020
20:10

Türkiye genelinde de öyle ama.. Şu Düzce de on sürücüden üçü kural bilsin orada dişimi kıracağım.. göbekli kavşaklara ne güzel işaretleme yapmış belediye.. yol benim geçiyorum MMAL MALL BAKIYOR adam el kol hareketi yaparak :):):) öküzle tren misali

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,89
ufuk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.