Bahçeşehir'de yangın kısa sürede söndürüldü

Bahçeşehir'de yangın kısa sürede söndürüldü

Düzce’nin Bahçehir bölgesinde bulunan ormanlık alanda çıkış sebebi bilinmeyen nedenle anız yangını çıktı.

Polis lojmanlarının hemen yanındaki ormanlık alanda başlayan yangına polislerin yanı sıra itfaiye ekipleri de müdahale etti. Rüzgara rağmen yangın fazla yayılmadan kontrol altına alındı.

  Düzce’de 15.30 sıralarında bahçeşehir bölgesinde bulunan polis lojmanlarının yanındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre; çıkış sebebi öğrenilemeyen yangında lojmanlarda oturan polisler dumanları görerek hemen lojmanların yanındaki alanda başlayan yangına müdahale etti.

Düzce Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekiplerine de haber veren polisler, alevlerin lojmanlara sıçramaması için kendi çabalarıyla müdahale etmeye çalıştı. Ancak esen rüzgar nedeniyle alevlerin yayılmasını önleyemediler.

İtfaiye ekiplerinin de gelmesiyle alevlere daha kontrollü müdahale eden polisler ve itfaiye ekipleri yangını çok fazla yayılmadan kontrol altına aldılar. Alevlerin lojmanlara sıçramaması için bazı vatandaşlar ise bahçe hortumlarıyla alevlere müdahale etmeye çalışması da gözlerden kaçmadı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dursun'dan cansiperhane çalışma

Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz Dursun, alevler yayılmaması ve lojmanlara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti.

Hem alevlere müdahale eden polisleri yönlendiren hemde itfaiyenin doğru yerlere müdahale etmesini sağlayan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dursun, zaman zaman dumanların arasında kalmasına rağmen yangının kontrol altına alınmasında büyük çaba sarf etti.   

Yangında ormanlık alandaki mera alanı tamamen yandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.