Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Düzce’de koronavirüs oldukları için karantinada bekleyen oğlu ve gelininin haber alamadığı yaşlı adam için polis ve itfaiye ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri itfaiye yardımıyla girdikleri evde yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştı.

  Olay; akşam saatlerinde Düzce merkez’de bulunan Eski Bolu Caddesi üzerindeki Aytaç Apartmanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Düzce merkezde bulanan Eski Bolu Caddesi üzerinde ki Aytaş Apartmanında yalnız yaşayan 65 yaşındaki Muhsin Tınaz isimli yaşlı adamı oğlu ve gelini cep telefonundan 4 gün boyunca aramalarına rağmen haber alamadılar.

Korona virüs nedeniyle ziyaretine de gelemeyince polis ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine binaya gelen polis ekipleri, itfaiye yardımıyla girdikleri evde yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştılar.  

Hasan Kurnaz, “Benim dünürüm, damadımın babası. 3-4 gündür haber alınamıyordu. Damadım karantinada olduğu için gelemedi. Kızım da karantinada olduğu için gelemedi. İkisi beraber geliyorlardı arada bakıyorlardı. Arkadaşına telefon etmiş babam telefonu açmıyor diye. Geldik durum vahim” dedi. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.