Dolandırıcı Kadın Yakayı Ele Verdi

Dolandırıcı Kadın Yakayı Ele Verdi

Düzce’de öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, bir kişi yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kadın tarafından evlenme vadiyle dolandırılmak istendi. Yabancı uyruklu kadın kaçamadan yakalandı.

Düzce merkezde yaşanan dolandırıcılık olayınca evlenme vaadinde bulunan yabancı uyruklu olduğu öğrenilen A.H isimli kadın kandırdığı adamdan yüzük almasını istedi. Bin 500 TL değerinde olan yüzüğü aldılar.

Yüzüğü alan adam ve Irak uyruklu A.H isimli kadına kıyafet almak için Kızılay Meydanında bulunan bir mağazaya girdiler. Girdikleri mağazada kadın eşyalara bakarken aniden gözden kayboldu. Dolandırıldığını anlayan şahıs ise vakit kaybetmeden polis ekiplerini arayarak, dolandırıldığını söyledi. Bunun üzerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık, hırsızlık ve gasp büro amirliği ekipleri, kadını bulmak için çalışma başlattı. Kadının olay yerinden taksiyle uzaklaştığını tahmin eden polis ekipleri yaptıkları çalışmada, Irak uyruklu A.H’yi İstanbul caddesi üzerinde bir taksinin içerisinde yakaladılar. Yakalanan yabancı uyruklu A.H isimli kadın polis ekiplerinin yapmış olduğu işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.