Kısıtlama saatinde tatlı alan şahsa ve pastane sahibine ceza yağdı

Kısıtlama saatinde tatlı alan şahsa ve pastane sahibine ceza yağdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Koronavirüs kısıtlamaları kapsamında kurallara uymayan mekanlara ceza yağdı. Körpeşler Mahallesi’nde denetim yapan polisler, kısıtlama kurallarına uymayan pastaneye ve pastanede bulunan bir vatandaşa cezai işlem uyguladı.

81 ilde olduğu gibi Düzce’de de hafta sonlarının belirli saatlerinde uygulanmaya başlanan sokağa çıkma kısıtlamasının 2. gününde ilk ceza kesildi.

 

Korona virüs tedbirleri kapsamında kafe ve restoran gibi işyerlerinin saat 20:00’dan sonra sadece paket servis yapabileceklerini açıklamasının ardından polis ekipleri, Düzce genelinde denetim yaptı. Denetimler sırasında yasağa uymayan Körpeşler Mahallesi’nde bulunan ve Düzce Fırıncılar Odası Başkanına ait olan pastaneye 3 bin 150 lira para cezası uygulandı.

Ayrıca pastaneden alışveriş yapan bir vatandaş polis ekiplerine zorluk çıkarttı. Sokağa çıkmanın yasak değil kısıtlama olduğunu savunan şahıs, “Ev zaten burada. Alayımda geleyim diye düşündüm. Ne var bunda. Bu kadar da olmaz. Sıkmayın bizi bu kadar. Daraltıyorsunuz beni. Ben bunu haketmedim. Ben suç işlemedim. Ayrıca bu sokağa çıkma yasağı değil kısıtlama” diyerek kendini savundu. Polis ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı gerekçesiyle şahsa cezai işlem uyguladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.11.2020
19:43

Hadi canım hadi. Sokağa adımını attıysan cezayı yersin. Yasaksa kurala uyacaksın. Yada cezayı paşa paşa ö de ye cek sin..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,38
Vatandaş
22.11.2020
23:28

gercekten cok civini cikarttilar yani bu halka bu kadar zulum yapilmaz hele emnyt teskilati cok insiyatifsiz onune gelene ceza ve sert muammele ama bugunlerin bi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,42
ozcan alkaya
22.11.2020
21:53

Biri alışveriş yapan arkadaşa adı üstünde kısıtlama oldugunu ve alışveriş yaptığı saatleri kapsadıgını herkesin kendisi gibi düşünmesi sonucu kayıpların dahada artacağı konusunda bilgi versin gerçi bende yazıyorum anlayışsızlık oldugu sürece boş ne anlatsan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,85
Cüneyt


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.