Kıskançlık Kavgası Yaptı Üzerinden Uyuşturucu Aracından Silah Çıktı

Kıskançlık Kavgası Yaptı Üzerinden Uyuşturucu Aracından Silah Çıktı

Olay bugün Konuralp Akyazı köyünde  15:40 sıralarında meydana geldi. Konuralp Jandarma Ekiplerine ulaşan silahla tehdit olayı olduğu ihbarı üzerine yapılan araştırmada Ü. Y. ( 1992 d.lu) ile  S. U. ( 1977 d.lu) adlı şahısların kıskançlığı nedeniyle kavga ettikleri tespit edildi.

Olay sonrasında kaçan Ü.Y. Düzce Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında 81 ……..plakalı Fiat 500L marka sarı renkli ticari aracı ile birlikte yakalandı. 

Ü.Y yakalandıktan sonra yapılan üst aramasında 10 gram Metamfetamin ve 1 adet içime hazırlanmış uyuşturucu kullanma aparatı payp ele geçirildi.

Araçta yapılan aramada 1 adet ruhsatsız 7,65 mm çapında Zoraki marka 914 model kuru sıkıdan çevirme tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 3 adet 7,65 mm çapında MKE marka tabanca fişeği ele geçirildi.

Ayrıca aracın  muayene tarihinin geçmesi üzerine Trafik timi tarafından Karayolları Trafik Kanununun 34-B maddesi gereğince 652 TL para cezası uygulandı.

Şahıslar adli işlemlerinin ardından karakoldan serbest bırakıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.10.2021
08:15

Ünal efendi bu kaçıncı pislik sen bir ticari taksi kullanicisisın neden vatandaşların canlarını bu uyuşturucuyu kullanarak riske atıyorsun ticariler ve servis şoförlerinden kan örneği alacaksın vücudunda uyuşturucu çıkanın işini sonlandiracaksin sonuçta can tasiyorsunuz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,44
Bu bir değil
21.10.2021
23:27

Aferin bırakın bidaha yapsınlar bu nasıl bi devlet

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,64
Abdullah


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.