Araç İle Girmek Yasak Olmasına Rağmen

Araç İle Girmek Yasak Olmasına Rağmen

“Kent Estetiği Projesi” kapsamında İstanbul Caddesinde bir araç daha çukura girdi. İstanbul caddesinde ağaç dikimi ve aydınlatma direkleri için açılan çukurlar araç ile girilmesi yasak olmasına rağmen kural tanımayan sürücüler her gün bir araç kazasının yaşanmasına neden oluyor.

Düzce Belediyesinin “Şehrin kalbinde büyük dönüşüm” sloganı ile başlattığı “Kent Estetiği” Projesinin uygulanacağı İstanbul Caddesinde araç kurtarma operasyonlarına tanıklık ediliyor.

Düzce Belediyesinin başlattığı proje kapsamında betonla kaplanan cadde üzerinde ağaçlar ve aydınlatma direkleri için oluşturulan çukurları otomobil lastikleri dolduruyor.

Devam eden çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılan caddeye yasak olmasına rağmen araçları ile giren otomobiller çukura girmekten kurtulamıyor. Yine bir aracın çukura düşen tekerleği vatandaşların yardımı ile çıkarılabildi. Yağmur altında teker kurtarma mücadelesi güçlükle tamamlanabildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.06.2021
12:19

Yasak olduğunu bilmiyordum yasakla alakalı hiçbir önlem yok polislerin gözü önünde araçlar girip çıkıyor madem yasak neden müdahele edilmiyor anlamış değilim sürücüler müneccim mi yada vahiy mi indi yasak olduğuna dair

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,57
Işın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.