Bolu'ya Tramvay Geldi

Bolu'ya Tramvay Geldi

 

Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilerek İzzet Baysal Caddesinde hizmet verecek olan nostaljik tramvay kente getirildi. Elektrikli tramvayın direksiyonuna geçen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın vaatleri arasında yer alan nostalji tramvay projesi hayata geçirildi. Elektrikle çalışan ve tekerlekli olması nedeniyle de ray sistemi gerektirmeyen nostaljik kente getirildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ata 14 adının verildiği tramvayın tanıtımına katılarak direksiyon başına geçti. Başkan Özcan, İzzet Baysal Caddesinde balonlarla süslenen tramvayı sürerek vatandaşları selamladı. Vatandaşlar, kentin en işlek caddesinde ilk kez gördükleri tramvayı meraklı bakışlarla izleyerek bol bol fotoğraf çektiler. Vatandaşlar, Başkan Özcan’a da sevgi gösterilerinde bulundular. 
Başkan Özcan, tramvayın elektrikli olduğunu ifade ederek şarjının 16 saat olduğunu ve gündüz saatlerinde üzerinde bulunan güneş enerji paneli ile bataryasının şarj olduğunu açıkladı. Başkan Özcan, tramvayın İzzet Baysal Caddesinde ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

2017 Yılında dönemin Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından 2 milyon liraya Düzce İstanbul caddesine tarmvay konulmuş.Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alındıktan sonra yerine atanan DursunAy  tarafından kaldırılmıştı.Düzcelilerin aklında kalan ise tramvayın arızalınınca vatandaşlar tarafında itilmesi olmuştu.

Bakalım komşumuz Bolu Tramvay kaça mal etmiş ve bu görüntüler orada da oluşacak mı ?


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.