Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü Hızlı Trenle İlgili Konuştu

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü Hızlı Trenle İlgili Konuştu

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yüksek Hızlı Tren projenin Düzce ve Bolu güzergahından geçirilmesi amacıyla başlattığı proje ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin hiçbir faydasının olmayacağını söyledi.

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce ve Bolu’dan geçmesi talep edilen Yüksek Hızlı Tren projesi ile alakalı bir kampanya başlattı. Kampanyanın duyurulmasının ardından Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den de konuya ilişkin açıklama geldi. Başkan Özlü Bolu Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Başkan Özcan’ın projeyle ilgili detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin sonuç vermeyeceğini, konunun teknik bir konu olduğunu belirtti.

Bakanlar Kurulu’nda görevde bulunduğu süreçte konuyla ilgili olarak dönemin Ulaştırma Bakanıyla bizzat görüştüğünü ifade eden Başkan Faruk Özlü, "Konu gündeme geldiği zaman bende bakanlar kurulundaydım. Konuyu bizzat ulaştırma bakanımız ile görüştüm. Bu konuyla ilgilide Ulaştırma Bakanlığı görevlileriyle Milletvekilimiz Sn. Ayşe Keşir bir toplantı organize etti ve bu toplantıya bizzat katıldı. Bu bir teknik konu, siyasi bir konu değil. Bunu siyasi alana çekmek yanlış. Konuya Ulaştırma Bakanlığı teknik adamları vakıf” ifadelerinde bulundu.

TANJU ÖZCAN HIZLI TRENE BİNMEYE ÇALIŞIYOR

Tanju Özcan Bey "Ayıyla başladı, geyikle devam etti şimdi de hızlı trene binmeye çalışıyor" diyen Faruk Özlü, Cumhurbaşkanımız ile görüşmesinin hiçbir faydası olmaz. Hiçbir şey ifade etmez.  Gördüğüm kadarı ile bu konu üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor. Dediğim gibi bu teknik bir konudur ve üzerinde bir çalışma zaten yapılmaktadır. Yani konu zaten şu an Ulaştırma Bakanlığının gündeminde olan konudur" şeklinde konuştu. (Kaynak/BoluGazetesi)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.03.2021
20:29

Yazıklar olsun. Aylardır yıllardır bas bas bağırıyoruz projeye sahip çıkın diye. Ayhan hocamızı yanliz bıraktınız. Ağaca parka bahçeye bakmaktan bölgenin en önemli projesini başkalarının ağzına pelesenk yaptınız. Olacağı varsa da olmaz artık. Yazık çok yazık.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,68
Yusuf


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.