Chp Heyeti Deprem Bölgesinde

Chp Heyeti Deprem Bölgesinde

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti yaşanan depremin ardından Düzce il merkezi ve Gölyaka ilçesinde incelemelerde bulundu. Depremde zarar gören ev ve işyerlerini ziyaret eden CHP heyeti afetzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti. 


Merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depremde 72 kişi yaralanırken, birçok ev ve işyerinde hasar oluştu. Deprem sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Semih Çemşit ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, CHP genel merkezinden gelen heyetle birlikte il merkezi ve Gölyaka ilçesinde incelemelerde bulundu. Afetzedelerle yakından ilgilenen CHP heyeti geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Bir kez daha deprem gerçeği ile yüzleştiklerini söyleyen CHP İl Başkanı Semih Çemşit, “12 Kasım 1919’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andığımız bugünlerde 23 yıl sonra bir gece yine depremle uygumuzdan uyandık. Gölyaka ilçemiz merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremde 72 vatandaşımız yaralandı. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Deprem nedeniyle yaşanan sarsıntıyla birçok ev ve işyeri de zarar gördü. Bizlerde Cumhuriyet Halk Partisi Düzce örgütü olarak, genel merkezimizden gelen heyet ve Avcılar Belediye Başkanımız Turan Hançerli ile birlikte deprem sonrası hem il merkezimiz hem de Gölyaka ilçemizde incelemelerde bulunduk. Afetzedelerimiz sıkıntılarını ve sorunlarını dinledik. İnşallah en kısa sürede afetzedelerimizin yaralarının sarılması için bizlerde destek olacağız.” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.