CHP Gençleri Start Verdi

CHP Gençleri Start Verdi

CHP Gençleri Start Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl ve Merkez İlçe Gençlik kollarının yeni yönetimleri bir araya geldi.

Son dönemde ülkede yaşanan ekonomik, sosyal ve siyasi gelişmeleri masaya yatıran gençler, olası bir erken seçimde izlenmesi gereken yol haritalarını ele aldılar.
Toplantı ile ilgili "Gençlik Kolları partinin gelecekteki kadrolarını besleyen damardır’ ’diyen İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kılıç şunları söyledi:
’"Gençlik Kolları, esasında Türk siyasal sisteminin önemli parçalarından bir tanesidir. Öyle ki; günümüzde siyasi partilerin beslendiği değerli bir kaynak niteliği taşımaktadır. Bizler ülkenin sorunlarını ve geleceğini sahiplenmek ve mücadele etmek durumundayız. Yeni yönetimlerimizle birlikte seçim hazırlıkları öncesi değerlendirmeler yaptık. Olası bir erken seçime hazırlıklı durumdayız."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.02.2022
20:46

Gençler, Atatürkün partisini gerçekten eskisi gibi Atatürk'ün partisi haline getirmek istiyorsanız üstlerinizin öncelikle özünü benimseyen kişiler olması gerekiyor, muhalefet veya iktidar olmak başka gerçeklerden kaçmak ve örgütlerin yandaşı olmak başka, Atatürkün partisi terör yandaşları yola bir olamaz, öncelikle bu sorunu halletmek gerek ancak sizlerde üstleriniz gibi günü kurtarmak için çalışacaksınız sizler yazık, bu ülkeye yazı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,76
Hayırlısı olsun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.