Kemal Kılıçdaroğlu'nun Düzce Ziyareti Ertelendi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Düzce Ziyareti Ertelendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 Mart'ta gerçekleştireceği Düzce ziyareti ileri bir tarihe ertelendi. CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit beklenen ziyaretin en kısa sürede gerçekleşeceğini belirtti.

Cemşit açıklamasında:"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18 Mart 2022 Cuma günü ilimize yapacağı bir dizi ziyaret ve toplantılardan oluşan program ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Sayın Genel Başkanımız en kısa sürede ilimizi ziyaret edecek olup,18 Mart itibarı ile planlanan programı ve ziyaretleri önemseyerek gerçekleştirecektir. 
Bu süre zarfında ziyaret ettiğimiz meslek odaları, sivil toplum örgütleri, muhtarlar, Düzce’ye değer katan vakıf, dernek ve tüzel kişiliklerin, ilimize gelen misafir milletvekilimiz Kadim Durmaz, Okan Gaytancıoğlu, Yüksel Özkan, Ahmet Kaya, Necati Tığılı,Özgür Karabat ,Parti Meclis üyelerimiz Pınar Uzun ve Sevgi Kılıç,Merkez İlçe Başkanımız Özcan Dağıstanlı, Kadın Kolları Başkanımız Jale Uzunhasan, Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Kılıç ve tüm İlçe başkanlarımıza gösterdiği nezaket ve ev sahipliği için tüm Düzce’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz."dedi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.