Başkan Semih Cemşit'ten Sert Cevap

Başkan Semih Cemşit'ten Sert Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma tepki göstererek, “Seçimleri kaybedeceklerini anlayan eski bakan, yandaş kanal gibi Millet İttifakına yönelik akıl almaz söylemlerle saldırıyor. Merak etmeyin sayın bakan, Millet’in sesi olacak İttifakımız milletin değerlerine sahip çıkacaktır. Sizler gibi milletin değerlerine küfredenleri alkışlayan, milletin tanklarının namlusunu yine millete doğrultanlarla iş tutarak iktidar olmayacağız” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Semih Cemşit yaptığı açıklamada “AKP’nin eski bakanı Düzce’nin belediye başkanı sosyal medya hesabından yine haddini aşan sözler sarf ettiğine hep birlikte şahit oldu. Göreve halka hizmet etmek olan bir kişinin sosyal medya hesabından siyaset yapmasını da büyük bir utanç ile karşıladık. Yaklaşan seçimler öncesi kaybedeceklerini anlayanlar seçmeni yalanlarıyla, iftiralarıyla etkilemeye çalışıyor. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 6’lı masanın ortağı olan partilerimizden İYİ Parti üzerinden aklınca seçmeni akla hayale sığmayan sorularıyla etkilemeye çalışması küçük bir zekanın ürünüdür.


2002 yılından bugüne 20 yıldır olduğu gibi yine seçmeni din sömürüsü üzerinde vurmaya çalışmak büyük acizliktir. Ayasofya’da, Taksim Cami’de, imam hatip okulları, hepimizindir ve milletimizin ortak değeridir. Milliyetçilik yapacak son insanların milliyetçilik adı altında din sömürüsü yapmaları bizim aklımıza ve hayalimize sığmıyor. Milletimizin ortak değerlerine AKP zihniyetinden daha çok sahip çıkacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Çocuklara tecavüz edilen tarikat yuvalarını hala arka bahçeleri gibi kullanan, bir kereden bir şey olmaz diyenler, milletin anasına avradına küfreden yandaş müteahhitleri bağrına basan zihniyet bugün CHP üzerinden din bezirganlığı yapmaya çalışıyor. Sizin işiniz Düzce halkına hizmet etmektir. Belediyeciliği bırakıp seçmen avına çıkan Belediye Başkanından bundan sonra Düzce halkı eşit hizmet nasıl alacak? Kendilerinden olanlar ile kendilerinden olmayan diye ayırarak mı hizmet edecek? Bizde bu soruların cevaplarını merakla bekliyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.12.2022
12:04

CHP il başkanın açıklamaları millet ittifakına güç vermiştir. Millet ittifakı Türkiye'nin sesidir. Ülkemiz hak etmediği durumlarla karşı karşıyadır. 25 yılın sonunda bir dilim ekmeğe muhtaç olduk. Buğday satarak yakıt alan bir ülke fabrika satarak buğday alan ülke haline geldik. Bu ülkenin yeniden şahlanması için aklı selimin hakim olduğu insanlarla yola çıkması şarttır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,63
veli
21.12.2022
23:31

Siz hayal kurmaya devam edin, ama ben Allah'a dua ediyorum kazanın iktidar sizin olsun da gerçek yüzünüzü bilmeyenler görsün diye isterim, Allah'a inancı olmayan sizler başka türlü yola gelmezsiniz, bu millet atalarının kanlarıyla kazanılmış olan bu Vatanı size yedirmez. Her doğruya yanlış her yanlışı doğru dersiniz 2 yüzlü ata sözü sayenizde binbir yüz adını alacak. ALLAH TÜRK TOPLUMUNU SİZDEN KORUSUN.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,23
ALLAH TÜRK TOPLUMUNU SİZDEN KORUSUN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.