İl Özel İdaresi kamyon şoförü havaya defalarca ateş etti

İl Özel İdaresi kamyon şoförü havaya defalarca ateş etti

Çilimli İlçesi Hızardere Köy yolunda başlatılan yol yapım çalışmalarında görevli İl Özel İdaresi’ne ait kamyonu kullanan şoför yol yapım çalışmalarının başlamasını havaya ateş ederek kutlarken, köy muhtarı ise silah atma görüntülerini sosyal medya üzerinden canlı yayınladı.


Düzce İl Özel İdaresi tarafından Çilimli İlçesi’ne bağlı Hızardere Köyü’nde yol yapım ve genişletme çalışmaları başlatıldı. Yol yapım çalışmaları sırasında bölgede çok sayıda araç birikirken görevlilerin çalışması ile araçlar yollarına devam etmeye çalıştılar. Bu sırada yol yapım çalışmasında görevli olan ve İl Özel İdaresi’ne ait kamyonu kullanan bir şoför, kamyonun şoför mahallinden silahını çıkarak havaya ateş etmeye başladı. Şoför havaya 14 el ateş ederken, şoförün görüntüleri ise Hızardere Köyü Muhtarı Dursun Tosun tarafından sosyal medyada canlı yayın aracılığı ile paylaşıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.03.2020
02:08

O köy muhtarı ve o şoför hakkında, düğünlerde ateş edenler için ne yapılıyorsa aynısı yapılmalı. Aksi halde bu ayrım olur, adam kayıtma olur.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,85
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.