Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu 'Gündem' programının konuğuydu

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu 'Gündem' programının konuğuydu

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Gündem’ programına konuk oldu. Önemli konular hakkında açıklamalarda bulunan Koloğlu Cumayeri’nde kadınlara yönelik bir spor salonu yapılması için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Koloğlu ayrıca Gençlik Merkezi’nin finansmanının hazır olduğunu resmi prosedürler üzerinde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

  Her hafta Salı günleri Düzce TV ekranlarında Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ve ekranların sevilen programı olan ‘Gündem’ programının bu haftaki konuğu Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu oldu. Cumayeri’nde yapılan çalışmalar, projeler, 2020 yılında yapılanlar, Millet Bahçesi, Motor Pisti, Melen Barajı ve İSKİ’den beklentiler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ayrıca kadınlara yönelik yapılacak çalışmalar ile gençlere yönelik yapılan çalışmalar ile ilgili de açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Koloğlu kadınlara yönelik bir spor salonu yaptıklarını belirterek, “ Cumayeri’nde bayanlar çok aktifler. Hem siyasi olarak aktifler hem diğer anlamlarda çok aktifler. Kaymakamımız ile bir kadınlarımız ile ilgili bir görüşme yaptık. Cumayeri’nde kadınlar çok aktif. Kadınlar faal olmak istiyorlar ama erkeklerle iç içe olmak istemiyorlar. Mesela spor yapmak istiyorlar, spor salonumuz var ama dışarıdan görülmek istemiyorlar. Bu sıkıntılara mahal vermemek için sadece bayanların olacağı bir spor salonu yapmayı planlıyoruz. İstedikleri her şeyi yapabilecek bir alan oluşturacağız. Birde onlara yüzme havuzu kazandırmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

  “Gençlik merkezinin finansmanı hazır”

  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Düzce ziyareti esnasında Cumayeri için ricada bulunarak Cumayeri’ne Gençlik Merkezi istediklerini belirten Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, merkezin yerinin hazır olduğunu resmi prosedürlerle uğraştıklarını belirtti. Koloğlu: “ Gençlik Merkezimiz sayın bakanımızın Düzce ziyaretinde bir ricada bulunduk. Spor toto üzerinden bize bir gençlik merkezi verdi. Yeri ile alakalı bir sıkıntımız vardı. Yazışmaları yaptık yerlerin takası ile ilgili bir durum var onu bekliyoruz. Çocuk parkı olarak kullanılan milli eğitimin bir alanı var orayı düşünüyoruz. Mehmet Akif Mahallesi’nde bir alanımız var. Orayı düşündük ama çok kullanılmasını istediğimiz bir alan var. Anaokulu ile öğretmenevinin orada bir alan olmasını istedik. Milli eğitim ile görüştük önce yok felan dediler ama il milli eğitim müdürümüz sayesinde bu sorunu aştık. Prosedürler devam ediyor. Gençlik merkezimizin finansmanı hazır en yakın zamanda hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

  Düzce TV ekranlarında yayınlanarak önemli açıklamalarda bulunan Mustafa Koloğlu’nun ilçe ile alakalı önemli konularını ilerleyen günlerde tekrar sizlerle paylaşacağız. www.duzcetv.com haber portalımızı takip ederek haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.