İlçedeki Banklar Kaldırıldı

İlçedeki Banklar Kaldırıldı

Türkiye'de Korona Virüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkmayın çağrılarına aldırmayan 65 yaş üstü vatandaşlara karşı Cumayeri ilçesinde meydandaki banklar belediye ekipleri tarafından söküldü. 

Cumayeri’nde Korona Virüse karşı alınan tedbirler kapsamında  'evinizde kalın' çağrılarına uymayan vatandaşlar için belediye ekipleri harekete geçerek, bankları geçici süreliğine kaldırdı.

Tüm uyarılara rağmen vatandaşların banklarda oturduğu bilgisine ulaşan ekipler, harekete geçti.

Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, vatandaşların sağlığını korumak için tedbirler almaya devam ettiklerini söyledi.

Kalabalık alanlardan herkesin uzak durması gerektiğini anlatan Koloğlu, salgının yayılmasını önlemek için vatandaşların evlerinden zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamasını istedi.

Koloğlu, Cami ve çevresindeki bankları kaldırıldığını ifade etti.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu yaptığı açıklamada, “Ülkemiz ciddi bir salgın ile karşı karşıya. Vatandaşlarımızın devlet yetkililerinin söyledikleri korunma planlarını uygulaması herkesin sağlığı için önemlidir. Fakat; bazı vatandaşlarımızın uyarılara rağmen Evdekal uygulamasına uymadığı apaçık ortada. Belediye olarak Cami ve çevresindeki bankları geçici süreliğine kaldırmış bulunmaktayız. 60 yaş üstü vatandaşlarımız risk gurubu sizlersiniz. Lütfen evlerinizde kalın.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.