Cumayeri’nde Tamamlanması Planlanan Pistin Yeni Yol Haritası Belirlendi

Cumayeri’nde Tamamlanması Planlanan Pistin Yeni Yol Haritası Belirlendi

Motor sporları adına büyük önem teşkil eden Cumayeri’nde yapılması planlanan motor pistinin detaylarını görüşmek üzere milletvekillerinden oluşan heyet Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya gelerek istişarede bulunuldu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Mustafa Koloğlu ve Ahmet Akdeniz’den oluşan heyet TBMM’de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

Yaklaşık 2,5-3 yıl önce yapımına başlanan ve motor sporları için önem teşkil önem motor pisti projesinin detaylarını Bakan Pakdemirli’ye ileterek  pist projesinin yeni yol haritasını belirlediler.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz gerçekleştirilen ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve Cumayeri Belediye Başkanımız Mustafa Koloğlu ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirliyi ziyaret ettik.

Cumayeri ilçemizde yapılacak olan yarış pistimiz ile alakalı istişarelerde bulunduk.

Sayın Bakanımıza Düzcemiz adına bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.