Cumayeri'ne 500 Konut

Cumayeri'ne 500 Konut

Mehmet İbrahimoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Gündem programının bu haftaki konuğu Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu oldu. Başkan Koloğlu ilçede devam eden çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. 


Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa koloğlu, Mehmet İbrahimoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Gündem programına konuk oldu. İlçede devam eden projeler ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Başkan Koloğlu, Hilal Tepe mesire alanından, küçük sanayi sitesine, sokak hayvanları geçici bakım evinden zabıta hizmet binasına kadar bir çok konuda bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Koloğlu şöyle devam etti: " Hilal Tepe mesire alanı olarak kullandığımız bölge daha önce çöplük alanındaydı. Şimdi burada hilal tepe mesire alanını yapıyoruz. 16 hilal yer alıyor. tarihteki Türk Devletlerini temsil ediyor. Toplamda 180 bin metrekarelik alanda çalışmalarımızı yapıyoruz. Havuzlar, şelaleler proje içerisinde yer alıyor. Ayrıca ilçemizde gençlik merkezi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleri olacak. Cami ve tuvaletler ile ilgili projelerimiz var. Yaka Mahallesi camisine tuvalet ve şadırvan, Yeni Cami'ye tuvalet, şadırvan ve gençlik merkezi ve Merkezi camiye tuvalet ve şadırvan yapacağız. Sebeke ana hattı by pass projesi yapıyoruz. Hacı deresi suyuna takviye ve ilave depo projesi yapacağız. İlçemizde küçük sanayi sitesi, Sokak Hayvanbları geçici bakım evi, şehir giriş kapısı, kamu ve özel sektör işbirliği ile yapacağız. Zabıta hizmet binası, Aile Danışmanlığı merkezi, İtfaiye Binası yapacağız. Ayrıca biliyorsunuz ki ilçemizde daha önceden meydana gelene sel afetlerinin koordinasyon merkezi olarak kullanacağımız AKOM merkezi yapacağız. Katık atık aktarma tesisini hayata geçireceğiz. Mahallelerde çocuk oyun parkı ve spor alanlarını hizmete geçireceğiz. Yaka Mahallesi'nde Yunus Emre ve Necip Fazıl Kısakürek parklarını hizmete alacağız. Mehmet Akif Mahallesi'nde ise bu mahallenin ismini taşıyan park yapacağız. Motor ve Otomobil sporları pistinde çalışmalar devam ediyor. Kenan Sofuoğlu'nun destekleri ile kamunun destekleri ile önümüzdeki aylarda bölgede asfaltalama çalışmalarına inşalllah başlayacağız. Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil servisini ilçemize kazandırarak vatandaşlarımızın sağlık alanında da desteklerimizi sunacağız. Dere ıslah çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İlçemizde TOKİ çalışmaları yaparak konut sorununu ortadan kaldırmak istiyoruz. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile Çevrik Mahallesinde 280 adet, Orta ve Mehmet Akif Mahallelerinde de 400 ila 500 adet konut hayata geçireceğiz. Enerji projeleri yapacağız. GES için Halk günü toplantıları yapacağız. İnşallah ilçemizde güzel şeyleri hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.06.2022
13:34

Ben DUZCE DSİ DEN Emekliyim sizden bu TOKİYLE Konut yapma işleminiz ne zaman olacak bir tarihi varmı Şayet bir tarihi varsan kadar sürede olacak bir malumat verirseniz sevinirim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,05
Mustafa İbrahim ERK


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.