Okullar Açılıyor

Okullar Açılıyor

Düzce Valiliği 23 Kasım 2022 tarihinde Merkez Üssü Gölyaka olan bir depremle sarsılmış okullar 5 Aralık tarihine kadar tati edilmişti. Cuma gününden itibaren  yaşanan artçı depremler halkı tedirgin etmiş veliler eğitime bir süre daha ara verilmesini talep etmişti.

Düzce Valiliğinden yaptığı açıklama ile okulların okulların açılacağı duyuruldu.

Yapılan açıklamada 5 Aralık 2022 Pazartesi günü okullarımız açılıyor.Öğrencilerimizin güvenliği bizim önceliğimizdir.Tüm okul Binalarımız Çevre ve Şehircilik İklim Bakanlığı denetim ekipleri tarafında detaylı bir şekilde incelenmiş ve güvenli olduğu tespit edilmiş ve raporlar ilgili kurumlara sunulmuştur.

Yaşanan deprem nedeniyle çocoklarımızın yaşamış olduğu korku ve endişeyi gidermek için okullarımızda kıymetli öğretmenlerimiz ve uzmanlarımızla beraber bir hafta boyunca sosyal aktivite ve rehberlik hizmetlerine ağırlık verilecektir.Zaruri sebeplerle okullara gelmeyen öğrencilerimiz izinli sayılacaktır.Bu Dönemde öğrencilerimiz serbest kıyafetlerle okula gelebileceklerdir.

Okula dönüş ve uyum sürecini en sağlıklı şekilde geçirmek için gerekli tüm tedbirler alınmıştır Kamuoyuna saygıyla duyurulu ifadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.12.2022
09:28

Gönderirsek ilgilenirsiniz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,96
Cem


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.