Genç İmam Hatiplilere Destek Sözü

Genç İmam Hatiplilere Destek Sözü

Genç İmam Hatiplilere Destek Sözü

Düzce Genç İmam Hatipliler ve Düzce Umut Gönüllüleri Yardımlaşma Derneklerinin üyeleri kendilerini tanıtmak ve faaliyetlerini anlatmak üzere Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Düzce Genç İmam Hatipliler Derneği Başkanı Erhan Alemdar iletişime geçtikleri tüm siyasilerden destek sözü aldıklarını söyledi.

ANKARA’DA TEMASLAR

Düzce Genç İmam Hatipliler Derneği Başkanı Erhan Alemdar, Başkan Yardımcısı Fatih Türk ve Düzce Umut Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Çelebi ilk ziyaretlerini AK Parti Genel Merkezine yaptı.

Düzce Milletvekili ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir ile makamında bir araya gelen gençler, ardından AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile görüştü.

Son olarak AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde istişarede bulunan gençler hedef ve amaçlarını anlattılar.

Ziyaretlerin ana gündemini Düzce’de yapılabilecek çalışmalar ve sağlanabilecek faydalar oluşturdu.

HERKESTEN DESTEK SÖZÜ ALDIK

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Düzce Genç İmam Hatipliler Derneği Başkanı Erhan Alemdar tüm siyasilerden destek sözü aldıklarını kaydederek “Ankara’da güzel, verimli ziyaretler gerçekleştirdik. STK’ların Düzce’deki durumu ve derneklerimizin geçmişten bu güne olan çalışmalarını beraber değerlendirdik. Sağ olsunlar gittiğimiz yerlerde samimi ve sıcak kanlı karşılandık.  Gittiğimiz makamlar her zaman olduğu gibi bizlere yine destek sözü verdiler. Çok şükür ki bu güne kadar da desteklerini hiç eksik etmediler. Misafirperverliklerinden Dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.10.2021
22:46

imam hatipli kayrılacak yani bunu mu anlamalıyız ! zaten olan birşey bu, ulan bir de "imam- hatip" okuyorsunuz be !!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,78
DÜZCELİ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.