Nigar Demircan Çakar, siyasete atılacak mı?

Nigar Demircan Çakar, siyasete atılacak mı?

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce TV’de Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündem programına konuk oldu. Rektör Demircan Çakar, “ Parmak kaldırmazsan seçilemezsin. Ama benim gönlümde bir heves kırıntısı bile yok” ifadelerini kullandı.

  Düzce TV ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan Gündem programının bu akşamki konuğu Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar oldu. Üniversite’de yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Demircan Çakar, sürekli gündeme gelen siyaset konusu ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Demircan Çakar şöyle devam etti: “ Bana da soruyorlar duyuyorum bir taraftan seviniyorum. Seviniyorum derken, Düzceliler tarafından bir pozisyona yakıştırılmak hoşuma gidiyor. Bir yakıştırma olarak gönlüm ısınıyor. Allah biliyor gönlümde siyaset namına bir hareket yok. Ben akademisyenim. Ders anlatmayı, yazmayı çizmeyi bilirim. Bilmediğim bir anda başarılı olacak bir düzeyde değilim. Herkes bildiği işi yapsın derim. Memlekette en büyük sıkıntı herkesin bilmediği konulardan kaynaklanıyor. Ama benim içimde siyaset geçmiyor. Mecliste birçok profesör var. Ama benim ilgi alanımda değil ne yazık ki. Benim içimde böyle bir heves yok. Öyle bir zaman gelirse kendi namıma el kaldırmam.

Parmak kaldırmazsan seçilemezsin. Birileri böyle keşfedecek, çok talep oldu diyerek seni seçecekler öyle bir şey yok. Bir gün olursam istediğim için olurum. Ama şu anda öyle bir şey yok. Talip olmak gerek. Parmak kaldırırsan senin varlığını birileri keşfeder. Benim içinde siyaset ile ilgili bir heves kırıntısı bile yok” ifadelerini kullandı. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.06.2021
14:46

Muhalefete göz mi kırpıyor....siyasete renk kadar....Saygı duymak lazım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,78
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.