Elif İnce Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına katıldı

Elif İnce Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına katıldı

Elif İnce Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına katıldı

Babasının kanser rahatsızlığı sonrasında geliştirdiği cihaz ile damar yollarının görüntülenmesini sağlayan Düzceli Elif İnce, ATV'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. İnce yarışmada 15 bin lira ödül kazandı. 

Yıldız Teknik Üniversitesi hazırlık bölümü öğrencisi olan Elif İnce, ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. İnce ilk iki soruyu doğru cevaplandırarak bin liralık baraj sorusunu geçti. Üçüncü soruda Hipodrom sorusunu da doğru cevaplayarak dördüncü soruya geçti.

Dördüncü soruda seyircilerden yardım isteyen İnce, soruya seyircilerin desteği ile doğru cevap vererek beşinci soruya geçti. Burada Soyağacı anlamındaki kelimenin doğru yazılı soruldu. Burada da joker hakkını kullanan Elif İnce 'Şecere' kelimesini seçerek doğru cevabı verdi. İnce altıncı soruda sesli soru ile karşılaştı.

Ansızın çektin gittin adlı şarkının kimin seslendirdiği sorusuna ise telefon joker hakkını kullanan İnce, Suat Suna cevabını vererek doğru cevabı verdi ve 2. baraj sorusuna geldi. İnce ikinci baraj sorusunda ise Leonardo DiCaprio'ya En İyi Erkek Oyuncu oscar ödülünü kazandıran film soruldu.

Düzceli Elif İnce bildiği yerden sorunun geldiğini söyleyerek 'Diriliş' cevabını verdi ve 15 bin liralık 2. baraj sorusunu doğru bildi. 30 bin liralık soruda ise Çorbada Tuzu Bulunmak sözcüğünün eş anlamlısı soruldu.

Çifte cevap hakkını kullanan İnce ilk olarak Çorbada Karabiberi bulunmak cevabını söyledi. Fakat doğru cevap olarak çıkmadı. İkinci cevap hakkı olarak Çorbada nanesi bulunmak şıkkını seçti. Fakat Elif'in verdiği bu cevapta doğru olarak çıkmadı. Sorunun doğru cevabı ise Çorbada Maydonozu bulunmak idi.

Elif İnce, 15 bin liralık ödül kazanırken elde ettiği ödülü eğitim hayatında kullanacağını belirtti. 

BAYRAKTAR'DA PAYLAŞTI

BAYKAR Teknoloji'nin lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'da Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Düzceli Elif İnce'yi sosyal medya hesabından paylaşarak tebrik etti.

Bayraktar mesajında, "Teknofest 2020 finalisti bir öğrencimiz. Yolun Açık olsun Elif. Bütün Eliflerin yolu açık olsun" diyerek duygularını paylaştı. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.