Serbay’dan Drone Ehliyeti Eğitimi

Serbay’dan Drone Ehliyeti Eğitimi

Serbay’dan Drone Ehliyeti Eğitimi

Serbay Akademi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Rudder Havacılık işbirliği ile 01-04 Aralık 2020 (Salı) günü Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda 4 gün sürececek olan “Düzce Drone Ehliyeti Eğitimi” gerçekleştirilecek.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüg?ü tarafından yetkilendirilmis? Rudder Havacılık şirketinden olan eğitmen Ogan Keskin ve Cihan Altıer tarafından verilecek eğitime Düzce Ticaret ve Sanayi Odası öncülük edecek.

Eğitime, İnsansız hava araçlarını kullanacak olan İHA Pilot Adayları, Hava araçlarını kullanacak olan kişiler/İHA Pilotları ve SHGM talimatnamesi: Madde 4/i bendine göre; İHA gözlemcisi, insansız hava aracını görsel olarak izleyecek ve uçuşun yürütülmesinde pilota yardımcı olması için işletici tarafından belirlenen kişiler ve Drone teknolojisine meraklı gençlerin katılması bekleniyor.

Eğitim hakkında açıklamalarda bulunan Serbay Akademi yetkilisi Özkan Gözütok, “Bilindiği üzere drone teknolojileri gün geçtikçe hayatımıza girmekte ve giderek gerek sosyal hayat gerek ticari hayatımızda yer almaktadır. Bugün, emlak, otomotiv, harita kadastro gibi birçok sektör drone teknolojisini ticaretlerinde kullanmaya başlamıştır. Bizde Serbay Akademi olarak mevcut talebi karşılamak ve ehliyetsiz ve izinsiz drone uçurmanın yasak olduğu günümüzde, talebi olan kişileri drone ehliyetiyle buluşturma kararı aldık. İlkini Düzce TSO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirecek olup önümüzdeki günlerde de bu tür eğitimlere devam etmek istiyoruz. Düzenlenecek olan eğitime inanıyorum ve biliyorum ki Düzceli işletmecilerimizin bakış açılarını değiştirecek ve yeni atılımlar yapmalarına öncü olacaktır.” dedi.

Gözütok, eğitimin içeriğinden de bahsederek, İHA Tanıtım, Hava Hukuku ve Sözleşmeler, Hava Aracı, Uçuş Dinamiği ve Uçuş Prensipleri, Meteoroloji, ATC Usulleri ve Havacılık Frezyolojisi, Seyrüsefer ve Operasyon, Kumanda Edilebilir Sistemler, DRONE Kumanda Ayarları, Drone ile uçuş, uçuş sırasında karşılaşılan sorunlar gibi bilgilerin paylaşılacağını, amaçlarının ise drone kullanımına meraklı kişi ve firmaları bilgilendirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Düzce Ticaret ve Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilmesi planlanan eğitim, 01-04 Aralık Salı günü saat 09:00 - 17:00 arasında yapılacağını söyleyen Gözütok, 1.000 TL ücret karşılığında gerçekleştirilecek eğitime tüm girişimcilerin katılımını beklediklerini dile getirerek, katılımcıların eğitim takvimine www.serbayakademi.com linki üzerinden ulaşabileceklerini ve daha detaylı bilgi sahibi olabileceklerini belirtti.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Eğitim Tarihi

:

01-04 Aralık 2020 Salı

Eğitim Saati

:

09:00 - 17:00

Eğitmen

:

Ogan Keskin ve Cihan Altıer

Eğitim Ücreti

:

1.000 TL

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.