Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi’yle İş Birliği Protokolü İmzaladı

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi’yle İş Birliği Protokolü İmzaladı

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi, Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi’yle “Sosyal ve Bilimsel Alanlarda Eğitimi Geliştirme İş Birliği Protokolü” imzaladı.

Orman Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde, iş birliği protokolünü Düzce Üniversitesi adına Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi adına ise Okul Müdürü Mehmet Dişçi imzaladı.

Protokol, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi ile Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi arasında sosyal ve bilimsel alanlardaki iş birliği ve düzenlenecek eğitim faaliyetleriyle ilgili esas ve yükümlülükleri kapsıyor. Protokol ile Orman Fakültesi; Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi’nin ihtiyaç duyabileceği hizmet içi eğitim, eğitimin alt yapısının iyileştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi, eğitim öğretim desteği sağlanması konularında uygun görülen şartlarda uzmanlık desteği sağlıyor.

Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencilerinin Orman Fakültesi’nin akademik ve araştırma birimlerini ziyaret etmesine ve birimlerde bulunan eğitim olanaklarını kullanılmasına imkân tanıyan protokol, Orman Fakültesi öğretim üyeleri tarafından Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencilerine seminer ve konferanslar verilmesi,  akademik başarılarının desteklenmesi gibi olanaklar da sağlıyor. Ulusal veya uluslararası kaynaklardan finanse edilmek üzere ortak proje önerileri hazırlanması, yürütülmesi ve uluslararası programlara birlikte proje sunulması hususlarında da önemli iş birliği imkanları sunuluyor.

Editör:Atilla KESKİN

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.