Milli Eğitimden Bilgilendirme Toplantısı

Hazırlanan Tezler Hayata Geçiyor

Milli Eğitimden Bilgilendirme Toplantısı

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan "Bizden Bize Akademik Paylaşımlar" programının ilk toplantısı yapıldı. Programla Düzce’de görev yapan eğitimciler tarafından hazırlanan ve kabul edilen 180 tez, sahada ilgilileri ile buluşturulacak.

"Bizden Bize Akademik Paylaşımlar" programı; Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlilerinden Prof. Dr. Engin Arsalnargun'un rehberliğinde, Eğitim Müfettişi Mustafa Aygün ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi koordinesinde yürütülecek.

Hazırlanan akademik çalışmalar, belli periyotlar halinde ilgili branşlarda görev yapan öğretmenlerle paylaşılacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, Merkez ilçede görev yapan okul ve kurum yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı ve programın ilk oturumu, Merkez Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünde düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Engin Arslanargun tarafından okul ve kurum yöneticilerine "Bizden Bize Akademik Paylaşımlar" programı hakkında bilgilendirme yapıldı. Ardından Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi Matematik Öğretmeni Dr. Bekir Bilge "Öğretmenlerin Mesleki Gelişimleri ve Okul Müdürlerinin Katkısı" konulu sunum yaptı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.