Milli Eğitim’den “Bağış” İddialarına Soruşturma

Milli Eğitim’den “Bağış” İddialarına Soruşturma

Milli Eğitim’den “Bağış” İddialarına Soruşturma

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulu ile ilgili olarak gündeme getirdiğimiz konularla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Okullardan velilere bağış ile ilgili mesaj gelmesi ve bildirilmesi durumunda okul hakkında yasal işlem başlatılacağı belirtildi.

İlk olarak Düzce 23 Nisan İlk ve Ortaokulu’nda bağış skandalı ile başlayan okullardaki ‘bağış isteği’ Düzce Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulu’nda devam etmişti. Konu ile ilgili okulun velilerden fındık bağışı istediği tespit edilince tekrar gündeme getirmiştik. Milli Eğitim Müdürlüğü bu konularla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’in konuya muhakkik olarak görevlendirildiği belirtildi. Yapılan açıklamada: “ İlimiz Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulu ile ilgili yerel basın kuruluşlarında yer alan “Bağış İstendiği” iddiaları hakkında Valiliğimiz tarafından soruşturma başlatılmıştır, soruşturma devam etmektedir. Okullarımızdan bağış istenilmesi/alınması konuları, bizzat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit tarafından takip edilmektedir. Bu nedenle velilerimize gelen bağış içerikli mesajlara itibar edilmemesi gerekmektedir. Velilerimizin bağış konusunda kendilerine ulaşan mesaj olması durumunda Müdürlüğümüze bilgi verilmesi halinde gerekli yasal işlem başlatılacaktır” denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.09.2020
18:33

Kur'an ehli öğrencilere ve Kur'an yolunda hizmet veren öğretmenlerin adını lekelemek için attığınız bu iftira çok seviyesizce. Sırf kurumların ismini lekelemek için haber yapmayın. Mesleğinizde dürüst olun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%43,56
Savunan Genç


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.