19 EBA Destek Noktası

19 EBA Destek Noktası

19 EBA Destek Noktası

Düzce’de bugüne kadar 177 EBA Destek Noktası kurulumu tamamlanarak öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü okul olmayan merkeze bağlı köylerde ve bazı bölgelerde öğrencilere destek olmak amacıyla EBA Destek Noktası kurulumlarını tamamladı. Bu köylerde uygun alanlarda EBA Destek Noktası kurulumlarıyla internete erişimi olmayan öğrenciler derslerine bu noktalardan devam edebilecekler.

Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile yapılan çalışmayla merkeze bağlı Derdin, Gökçe, Doğanlı, Esençam, Küçük Ahmet, Küçük Mehmet, Turaplar, Otluoğlu, Kurtsuyu, Suncuk, Akyazı, Eminaçma, Uğur, Kutlu, Kavakbıçkı, Muncurlu, Günbaşı ve kalıcı konutlarda iki noktada olmak üzere toplam 19 EBA Destek Noktası kurulum çalışmaları tamamlanarak öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi.

Tüm noktalarda sınırsız internet bağlantısı sağlanarak 4-6 tablet muhtarlara ya da imam hatiplere teslim edildi. Noktalarla ilgili olarak okul müdürlükleriyle koordineli olarak çalışmalar sürekli devam ediyor. Okul müdürleri ve öğretmenler tarafından öğrencilerin toplam 177 noktadan EBA'yı kullanımları sürekli olarak takip ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.