Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 2.'si oldu.

Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 2.'si oldu

Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 2.'si oldu.

Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi STEAM Roket Takımı, TEKNOFEST’te 223 takım arasından 791 puan ile Ön Tasarım Raporu sonuçlarına göre Türkiye 2.'si oldu.

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı(T3) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin milli teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek festivalde gerçekleşen proje yarışmasına Düzce’den başvuru yapan Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin hafız öğrencilerinden oluşan 6 kişilik HAFIZ İHO STEAM Roket Takımı, projeye katılan 223 takım arasından 791 puan ile Ön Tasarım Raporu sonuçlarına göre Türkiye 2.'si oldu.

Resmi okullar arasında Türkiye 1.'liğini alan HAFIZ İHO STEAM Roket Takımının Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin hafız öğrencilerinden oluşan 6 kişilik ekibinde Furkan Uyar, Hamza İnce, Taha v. Özgen, Yasir Deirci, Melih Bekdemir ve Mahmut İnce yer aldı.

Takımın danışmanlığını Hafız İHO STEAM Merkezi Koordinatörü ve Mehmet Akif İnan Hafız AİHL Fen Bilimleri Öğretmeni Devrim Ertuğrul yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.