Telafide Ben De Varım Etkinlikleri Devam Ediyor

Telafide Ben De Varım Etkinlikleri Devam Ediyor

Milli?Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda hazırlanan “Telafide Ben De Varım” programı kapsamında öğrencilere yönelik etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.   Öğrenciler istediği okulda, dilediği etkinliklere başvuru yapabiliyor.

Veliler de bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ve etkinlikleri https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinden takip edebiliyor.   Kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerle öğrenciler verimli bir yaz dönemi geçiriyor.

 “Telafide Ben de Varım Eğitim Programı” kapsamında öğrenciler Konuralp?Müzesi ve Antik Tiyatro alanında tarihe yolculuk yaptılar. Doğa yürüyüşü ve açık hava etkinlikleri ile farklı bir gün geçirdiler. Yaz boyunca isteyen öğrenciler için okullarda akademik ve sosyal faaliyetler yürütülecek.

31 AĞUSTOS’A?KADAR?SÜRECEK

Düzce’de, 5 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasındaki yaz tatili dönemi için fiziksel, sosyal-duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim alanı olmak üzere dört ana temaya uygun hazırlanan etkinlikler, öğrenci ve öğretmenlerin yoğun katılımıyla devam ediyor.

 Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Telafide Ben de Varım” programının açık olan tüm okullarla etkinliklerle sürdüğünü bildirdi. Müdürlükten yapılan açıklamaya göre,  Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Düzce Belediyesine bağlı tesis ve merkezlerden yararlanılan, “Telafide Ben de Varım” programı kapsamında gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinde öğrenciler keyifli vakit geçiriyor.

Bu süreçte öğrenme ve kendini geliştirme imkanına sahip olabiliyorlar. Veliler  okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ve etkinlikleri telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinden takip edebiliyor. Zorunluluğun olmadığı telafi eğitimde öğrenciler istediği okulda, dilediği etkinliklere başvuru yapabiliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.